Haber

Sedat Peker’den Yılmaz Özdil’in Payları

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü TV’yi yayına başladıktan 6 gün sonra CHP’yi suçlayarak bıraktı, ardından Sözcü gazetesiyle ilişkisini kesti.

UYGUN Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “CHP yönetiminin adı kullanılarak hakkımda linç kampanyası başlatıldı, Meral Akşener masayı dağıtmadı dediğim için masadan itildi” diyen Özdil’e önce destek verdi. bilerek ve ‘Meral Akşener masayı dağıttı’ diyenler paralı gazetecidir’ dediğim için” dedi.

Akşener, “Bu da geçer elbet… Dürüstlüğün, tarafsızlığın, adaletin değeri bir gün mutlaka anlaşılacaktır. Hayırlı olsun Yılmaz Bey” tweeti attı, Yeniçağ gazetesi de “Yeniçağ’a gel Yılmaz Özdil. Korkma arkanda dağ gibi Yeniçağ var” davetinde bulundu.

PEKER PAYLAŞIP SİLİNDİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nde organize suç örgütü başkanı olduğu için yargılanan ve ‘dijital tecritte’ tutulan Sedat Peker, Yılmaz Özdil’in Sözcü gazetesinden ayrıldığına dair açıklamayı ilk olarak Twitter’da paylaştı. Ardından Yeniçağ gazetesinin Özdil’e yaptığı aramayı retweet eden Peker, daha sonra paylaşımlarını sildi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu