Haber

Mesut Ergin: “Muhtarlar mahallelerdeki en yakın temsilcilerimizdir”

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, muhtarlar ve eşleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Mesut Ergin, hizmetleri yürütürken Ayvalık için 5 yıl boyunca birlikte çalıştıkları köy ve mahalle muhtarlarından büyük destek ve güç aldıklarını belirterek, “Onların bizlere destek olan değerli muhtarlarımıza göstermiş oldukları destek ve destek, Katılımcı belediyecilik anlayışıyla Ayvalık’ımızı 5 yıldır daha ileriye taşımak için hizmetlerimizde en büyük yardımcılarımızdır.” Katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz dedi.

Belediye Başkanı Mesut Ergin, 5 yıldır yaşanan sorun, sorun ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla sorunları hızlı bir şekilde Belediye birimlerine ileten mahalle muhtarlarının itici güç olduğunu belirterek, Ayvalık muhtarlarının çalışmalar yürüttüğünü söyledi. mahallelerine ve orada yaşayan insanlara hizmet aşkıyla dolular.

Paşalimanı sosyal tesislerinde muhtar ve eşleriyle bir araya gelen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden geldiğince destek oluyor, onların isteklerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, tekliflerde bulunuyoruz” dedi. ve talepler. Onlar bizim mahallelerdeki en yakın temsilcilerimizdir. Muhtarlarımız asla kişisel istekleriyle bize gelmiyorlar. Öncelikleri her zaman mahalleleridir. Onlar sorunlarını aktarıyor, biz de gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İlgili birimlerin yöneticileriyle sık sık onları ziyaret ediyoruz. Ayvalık Belediyesi olarak muhtarlarımızla çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayvalık anlayışıyla birlikte hizmet üretmeye devam ediyoruz. “Mahalle muhtarlarımıza belediyemize verdikleri hizmet, destek ve dayanışmadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-ahmetli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu