Yaşam

Knuckles Fragmanı Super Bowl’da Paylaşıldı

Knuckles dizisi uzun zamandır merak edilirken yeni dizinin fragmanı Üstün Bowl’da ortaya çıktı.

Sonic the Hedgehog filmi sinema sektöründe büyük ilgi görünce sinemayla ilgili yeni çalışmalar yapılmaya başlandı. Bu bağlamda Knuckles adlı spin-off’un fragmanı da merak konusu oldu. Magnificent Bowl’da Knuckles fragmanı paylaşılırken yeni projenin çıkış tarihi bile doğrulandı.

Knuckles Ne Zaman Yayınlanacak?

Knuckles, 26 Nisan 2024’te izleyiciyle buluşacak. Yeni projenin yayınlanacağı platform ise Paramount+. Fragmanın büyük beğeni toplaması, Knuckles’ın Superior Bowl ile birlikte sosyal medyada geniş yer bulmasını sağladı. Yapılan açıklamalara göre dizi, dün itibarıyla izlenme rekorları kıran fragmanlar arasında yer aldı.

Knuckles’ı kim seslendirecek?

Yapılan açıklamalara göre Knuckles’ın seslendirmesinde herhangi bir değişiklik olmayacak. 2022 yılında Sonic filmini seslendiren Idris Elba da büyük beğeni toplayınca yeni projede yer alacak. Önceki projenin gişe başarısı 725,2 milyon dolardı. Dolayısıyla yeni spin-off Knuckles için de benzer bir beklenti mevcut.

Knuckles Fragmanı Magnificent Bowl’da Paylaşıldı

Bir Sonraki Sinema 20 Aralık’ta

Sonic için sinema geliştirmeleri devam ediyor. Açıklamalara göre yeni film 20 Aralık 2024’te vizyona girecek. Bu nedenle yıl sonuna kadar yeni bir sinema seyirciyle buluşacak. Dizi 26 Nisan’da yayınlanacak. İlk bölümde 6 bölüm aynı anda platformda yayınlanacak. Türkiye’de de takipçileri bulunan Knuckles’ın platform bilgisi henüz belli değil. Platformun önümüzdeki dönemlerde yayına girmesi bekleniyor.

haber-salipazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu