Haber

Genç futbolculardan deprem hassasiyeti

Denizli U16 Ligi’nde oynanan Akkonakspor-Beşyıldızspor maçında oyuncular, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle üzüntülerini dile getiren ve depremzedelere destek veren bir pankartla çıktı.

“Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 1866 AFAD depremini AFAD hesabına SMS göndererek yazın.” ‘Bir Nefes’ kampanyamıza katkıda bulunabilirsiniz.

“Sosyal bir mesaj vermek istedik”

Etkinliği değerli kılan Beşyıldızspor Teknik Müdürü Hasan Metin, depremden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen bu depremde maalesef ülkemiz büyük bir maddi ve manevi kayıp yaşadı. insanımızın hayatını kaybettiği çok sayıda insanın yaralandığı bu felaketin etkilerini üzerimizden atarak hep ayağa kalkarız inşallah Beşyıldızspor olarak buna dikkat çekmek istedik.Vatandaşlarımız aslında duyarlı olan herkes ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar ama biz yine de böyle bir faaliyeti gerçekleştirmek ve toplumsal bir mesaj vermek istedik. Umarım toplumsal iş birliği ruhunun oluşmasına da katkı sağlamış oluruz” dedi. – DENİZLİ

haber-karacasu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu