Haber

Ocak Partisi lideri, FETÖ ve PKK ile mücadelede devletin yanında olduğunu belirtti

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, “FETÖ’nün Türkiye’de yeniden ortaya çıkmasını sağlayacak hiçbir yapıya ne devletimiz ne de milletimiz izin vermez, bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Biz FETÖ, PKK gibi bölücü unsurlarla mücadelede devletimizin yanındayız. Bizler FETÖ ve PKK gibi bölücü unsurlarla mücadelede devletimizin yanındayız. Bağımsız bir Türkiye için mücadele eden hiçbir ittifakın ortağı değiliz.” “Biz var olmayan Ocak Partisi’yiz” dedi.

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’ın ‘Adnan Oktar’ suç örgütü ve FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiasıyla partisinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Kadir Canpolat, “FETÖ Türkiye’nin başına büyük dert. Bu anlamda bugün Yeniden Refah Partisi kullanılmaya çalışılıyor. FETÖ’yü siyasi alanda gün yüzüne çıkarmaya çalışan yapıları bilmelisiniz; Ocak Partisi” ve Osmanlı Ocakları da bu işin öncülüğünü yapmaktadır.Çünkü Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları, bağımsız bir Türkiye için çabalayan, her türlü çabayı gerçekten gösteren önemli dava adamlarından oluşan, dava anlayışıyla görev ve faaliyetlerini yürütmektedir. Vatanı ve milleti için fedakarlık yapıyorlar. FETÖ ve PKK gibi tüm bölücü unsurlarla bağlantılı diğer siyasi partiler uykudaysa bırakın uyusunlar. “Gönül Partisi ve Osmanlı Ocakları bu çabada kararlıdır. Devletimiz ve milletimiz, FETÖ’nün Türkiye’de yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak hiçbir yapıya izin vermeyecektir, bunu herkesin bilmesi gerekiyor” dedi.

‘MİLLETİMİZ NE OLDUĞUNU BİLİYOR’

Başkan Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıllardır FETÖ ile mücadele ediyoruz. Darbeden önce Vakit Gazetesi ve Samanyolu TV’nin önüne siyah çelenk koyup basın açıklaması yapmıştık. ‘FETÖ darbe yapacak’ diye bağırdık. Şimdi yine bağırıyoruz, ‘FETÖ yine geliyor, ‘İşe yarıyor, devletimiz gereğini yapmalı’. Milletimiz zaten neyin ne olduğunu biliyor, zamanı gelince ‘Kadir Canpolat haklıymış’ diyecekler, sonra yine iş işten geçmiş olacak, Erbakan Bey, bu şekilde su taşıyarak değirmen dönmez, bu olur. Otobüslerle para basıp toplayarak çalışmıyorlar Yeniden Refah Partisi FETÖ bağlantılı kişilerin kümelenmesi nedir Ülkenin hükümetini devirmeye çalışmak, milleti kandırmaya çalışmak, milleti kandırmaya çalışmak kimsenin haddine değil. Hırs ve siyasi çıkarlar uğruna FETÖ’ye siyasi alan açmaya çalışıyoruz. FETÖ ve PKK gibi bölücü unsurlarla mücadelede devletimizin yanındayız. Bağımsız bir Türkiye için mücadele eden hiçbir ittifakla işbirliği yapmıyoruz.” Ortak olmayan Ocak Partisi’yiz” dedi.

‘GERÇEKLERİ İFADE ETMEK İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK’

Canpolat, “Bize ‘Neden bugüne kadar söylemediniz’ diye soruyorlar. Osmanlı Ocakları olarak aslında FETÖ ile mücadeleyi geçmişte başlattık ama bir siyasi parti hakkında suç duyurusunda bulunacaksanız bu Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile yapılamaz, partinizi kuracaksınız ve O partiyle gidin ve Türkiye Cumhuriyeti’ne gidin.” Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunacaksınız. Artık bir siyasi partimiz olduğu için mantıklı bir şekilde gidip bir siyasi parti hakkında suç duyurusunda bulunabildik. Biz haklının ve adaletin yanındayız. Siyaset yaparak güzel görünmeye çalışanların arasında olmayacağız. Oy almak için çeşitli entrikalara girişerek bunu yapmayacağız. Gerçekler “Bunu ifade etmek için suç duyurusunda bulunduk ama arkasındayız. Ülkemizde bölücülük yapmaya çalışan, terör faaliyetleri yürüten tüm kirli güçlere sesleniyorum; bunu başaramayacaksınız.” FETÖ’nün damatlığıyla Türkiye’ye gelinlik giydirin. Artık ülkemizde size yer yok” dedi.

adilcevaz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu