Haber

Murat Kurum: Pendik’te trafik düzenlemeleri hızla yapılacak

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, “Tem ve E-5 yan yol düzenlemelerini ve Pendik Meydanı katlı kavşağının Pendik’te hızla yapılmasını sağlayarak ilki gerçekleştirmiş olacağız” dedi. Pendik’teki trafik sorununa karşı harekete geçin.” söz konusu.

Murat Kurum, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ile birlikte katıldığı ilçede düzenlenen sivil toplum kuruluşları toplantısında yaptığı konuşmada, tarihi projelerin her birinin yeni bir kapı araladığını söyledi.

İlçeye yönelik projelerini anlatan Kurum, “Pendik’te TEM ve E-5 yan yol düzenlemeleri ile Pendik meydanı katlı kavşağını hızla yaparak Pendik’teki trafik sorununa karşı ilk hamleyi atmış olacağız” dedi. Bir yandan Sultanbeyli-Kurtköy-Pendik-Sabiha Gökçen ve orada da “Tuzla hattını, diğer yandan Sabiha Gökçen-Kurtköy metro hatlarını da hızla başlatacağız. Yine Tuzla-Samandıra arasında ihtiyacımız olan raylı sistem hattı da 1 Nisan itibarıyla başlayacağımız öncelikli çalışmalarımız arasında yer alıyor.” dedi.

Kurum, Güzelyalı İlçesi’nde D-100 karayolu üzerinde meydan düzenleyeceklerini, Aydos Ormanı’nda vatandaşlara yeşil alan sunacaklarını, Çınardere İlçesi’nde yaşam merkezi kuracaklarını, Göçbeyli köyünde sera faaliyetlerine ve elektrik giderlerine destek vereceklerini belirtti.

“Yeni tesislerimizi Pendik’e kazandıracağız”

Buradaki temasların ardından kurum, Siltaş Yapı Pendik Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Sahaya çıkıp Belediye Başkanı Ahmet Cin ile kaleye şut çekti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Kurum, sporda kardeşlik hukukunun her alanda sergilenmesi ve yaşatılması temennisini dile getirdi.

Kurum, uluslararası spor organizasyonlarının İstanbul’da yapılabilmesi için 1 Nisan’dan itibaren paydaş kurumlarla iş birliği içerisinde şehre her türlü altyapı ve tesisi sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Pendikspor’un İBB’den bazı beklentileri olduğuna işaret eden Kurum, “Öncelikle Çamlık İlçemizde 93 bin metrekarelik bir alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elinde, inşallah Pendik’imize bir spor vadisi kazandıracağız. Şu anda atıl olan alanda bölgemiz var. Orada amatör spor kulüpleri, Pendik “Türkiye’nin tüm gençlerinin futbol, ​​basketbol, ​​voleybol gibi tüm branşları oynayabileceği bir tesis inşa ederek yeni tesislerimizi Pendik’e kazandıracağız. Bu tesisle de mahallemizde ve Pendik’te bir spor yaşam vadisi, Çamlık Vadisi oluştu.” dedi.

Murat Kurum, mevcut stadın kapasitesinin Pendikspor’a yetmediğini belirterek, ilçenin ve kulübün itibarına yakışır kompakt bir stadla spor yaşam merkezi yapacaklarını belirtti.

İBB adayı Kurum, konuşmalarının ardından basın mensuplarıyla futbol oynadı.

Maçın ardından gazetecileri tebrik eden Kurum, “Bizim görüşlerimiz, düşüncelerimiz, desteklediğimiz takımların rengi farklı olsa da üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz hep aynı. Bu nedenle Pendikspor’umuza yaptığımız ziyaret bizim için çok değerliydi. İnşallah böyle bir basın “Turnuvayı burada düzenlemek istiyoruz.” dedi.

“Çalışmasını bilenler, kılıcı kuşananlar”

Pendik kıyısındaki AK Nokta’yı da ziyaret eden Kurum, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart akşamı İstanbul’u özgürleştirmeye geldiklerini söyledi.

Murat Kurum, en büyük farklarının antlaşmaya bağlı kalmak olacağını belirterek, “Mevcut yönetimin yaptığı gibi sözlerimizin sadece onda birini değil, Allah’ın izniyle, milletimizin desteğiyle projelerimizin yüzde 100’ünü yerine getireceğiz” dedi. Pendik. Bugün değil, yıllardır sahadayız, aylardır proje üzerinde çalışıyoruz.” sözlerini kullandı.

Pendik’in raylı sistem talebi olduğunu belirten Kurum, “İnşallah Tuzla-Samandıra arasındaki raylı sistem hattını da hızla kurarak Pendik’i İstanbul’un her yerine rahatlıkla ulaşabilen bir şehir haline getireceğiz.” söz konusu.

İlçede otopark ihtiyacına değinen Kurum, şöyle devam etti:

“Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi de otopark ihtiyacını görmezden geldi. Bütün sokakları şeritlerle otopark olarak ayırdılar, vatandaşlarımızdan evlerinin önüne park ettikleri yerlerin ücretini aldılar. Buna rağmen ne diyorlar biliyor musunuz? ?’İSPARK boşa para harcıyor.’ “Peki, evinizin önündeki adamdan para alıyorsunuz ve ‘Ben otopark yapacağım’ diyorsunuz. “Diğer vaatleriniz gibi otopark yapmıyorsunuz ve İSPARK zarar ediyor diyorsunuz. İş yapmayı bilenler, kılıçlarını kuşananlardır. İstanbul’umuz ve Pendik’imiz bunlara gereken cevabı verecektir.” 31 Mart’ta sandıkta beceriksizlik, liyakatsizlik ve beceriksizlik vardı.”

İBB adayı Kurum, kendi anlayışlarında siyasetin meslek ve kariyer geliştirme yeri olmadığını belirterek, kent için hazırladıkları kentsel dönüşüm projelerini anlattı.

“49 gün boyunca her eve gideceğiz, her kalbe gireceğiz.”

Neşet Ertaş’ın sözü: “Çok çalışan yorulmaz.” Sözlerini hatırlatan Kurum, şunları söyledi:

“Biz de yorulmuyoruz. Sizlerin sevgisi, sizin heyecanınız oldukça yorulmuyoruz. Allah’ın izniyle tüm hizmetlerimizi aynı anlayışla sunmaya devam edeceğiz. 31 Mart çok yakın, şimdi burada 49 günümüz var. 49 gün.” Her eve gideceğiz, her gönüle gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, 31 Mart akşamına kadar tüm kardeşlerimize projelerimizi, hayallerimizi tek tek anlatacağız, 31 Mart akşamı da dört bir yanımızda bayram havasıyla kimsenin kaybetmeyeceği bir seçimi kazanacağız. İstanbul, tüm İstanbullu kardeşlerimizle birlikte Pendik’imiz. “

beyagacajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu