Yaşam

Yerli Netflix Dizisi ‘Olive Tree’ Yeni Sezon Onayını Aldı!

Yerli Netflix yapımı Olive Tree ikinci ve üçüncü dönem için onay aldı. Başrollerini Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz’ın paylaştığı Zeytin Ağacı yayınlandığı gün büyük ses getirdi. Sevilen yerli yapımlar arasında yerini alan Zeytin Ağacı’nın yeni döneminin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Gelin detaylara birlikte bakalım…

Netflix’in yerli yapımları arasında yer alan Olive Tree, 28 Temmuz 2022’de vizyona girdi.

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz’un paylaştığı Zeytin Ağacı, çok sayıda izleyici tarafından ilgiyle izlendi. Zeytin Ağacı hem oyuncuları hem de konusu ile büyük ilgi çekmeyi başardı. Bu terim, ‘aile dizimi’nin detaylarının anlatıldığı dizilerden sonra oldukça ünlendi.

Olive Tree, Netflix tarafından 2. ve 3. sezon onayı aldı!

Sevilen dizinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Bazı popüler dizilere onay bile vermeyen Netflix’in kararının ne olacağı bilinmiyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin senaristi Nuran Evren Şit, dizinin yeni sezonunun senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. Dizinin yönetmeni Burcu Alptekin bu gönderiyi tekrar paylaşarak haberi doğruladı.

Zeytin Ağacı dizisinin yönetmen koltuğunda Yalıçapkını dizisinin de yönetmeni olan Burcu Alptekin oturuyor.

Burcu Alptekin’in paylaşımının ardından ‘Yalıçapkını’ ve ‘Zeytin Ağacı’ dizilerinin akıbeti merak konusu oldu. Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri yaz aylarında planlanıyor.

İzleyiciler Zeytin Ağacı’nın bu sezonunda neler olacağını merak ediyor.

Üniversite yıllarında tanışan ve hayat hikayeleri farklı olan Ada, Sevgi ve Leyla, rakı, balık, Ayvalık ile bir maceraya atılıyor. Üç arkadaş hayatlarında süregelen sorunları çözmeye çalışırken bir yandan da geçmişleriyle barışmaya çalışmaktadır.

Bakalım ‘aile dizimi’ kavramının öne çıktığı Olive Tree’de yeni dönemde bizi neler bekliyor.

Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu