Yaşam

Kazım’ın Pekmezinin Aktığı Yalı Çapkını’nın Son Bölümü Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı Star TV’nin efsaneler listesine ekleyeceği dizisi Yalı Çapkını, 9. kısmıyla de tekrar her hafta olduğu üzere fırtınalar estirdi. Heyecanı yüksek son kısım toplumsal medyada gündem oldu, yorum yağdı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı yeni dizi Yalı Çapkını, gerek karakterleri ve gerekse hikayesiyle sık sık gündemde yer alıyor. Dün de her cuma günü olduğu gibi dizinin 9. bölümünü izlemek için ekranlara kilitlendik.

Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Suna’nın eniştesi Ferit’i öptüğünü öğrenen Kazım, Suna’yı çocuğu ölen bir adamla evlendirmek istemişti. Halasıyla birlikte paket halinde memlekete gönderecekti.

Syran’ın Ferit’i ikna etmesiyle de harika planlarını dün akşam devreye sokup Suna’yı halıya sararak yalıya götürdü.

Şerefsiz Kazım sinirini Esme’den çıkardıktan sonra soluğu yalıda aldı doğal. Bir hışımla adeta yalının içine dalan Kazım2ı bir Allah’ın kulu da tutamadı.

Direkt Seyran’ın odasına giren Kazım, Seyran’a tahmin edildiği üzere şiddet uyguladı. Bu anlara dayanamayan Suna da tüm Türkiye’nin yapmak istediği o hamleyi yaptı.

Sonunda Kazım’ın pekmezini akıttı. O andan itibaren de büyük bir merakla yeni kısmı beklemeye başladık.

Bu ortada dizi, Total’de 12.68 reyting alarak bu dönem 12 üstü reyting gören birinci dizi oldu.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Sosyal medyada da son kısım gündem oldu.

Siz son kısmı izlediğiniz mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu