Haber

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, depremin merkez üssü Elbistan’da.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaraş-Elbistan’a gitti. Baş, bölgeden manzaraları sosyal medya hesabından paylaştı. Bir vatandaş, “Yardım dediğimizde insanlar bir şey anlıyor: Ara sıra tırlar geliyor. Sağolun, insan gücüne ihtiyacımız var. İnsanlar hala enkaz altında yaşıyor.”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş olan 10 ili etkileyen depremlerin ardından ikinci depremin merkez üssü Elbistan’a gitti. Bölgeden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Baş, enkazın bulunduğu bir görseli “2. depremin merkez üssü Elbistan’ın durumu vahim. Vatandaşın maalesef 1 ekmek ihtiyacı var. ciddi bir yıkım.” Baş, başka bir paylaşımında “Elbistan yardım bekliyor” sözlerini kullandı.

“İNSAN GÜCÜNE İHTİYACIMIZ VAR”

Şef, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaş, “Yardım dediğimizde insanlar bir şey anlıyor: Ara sıra tırlar geliyor. Sağolun, insan gücüne ihtiyacımız var. İnsanlar hala enkaz altında yaşıyor.” Bir başka vatandaş da, “Elbistan harabeye döndü. Çok az iş var” dedi.

Baş’ın, BTP Kahramanmaraş Teşkilat Başkanı Ahmet Çokbekler’in vefat ettiği binayı da ziyaret ettiği öğrenildi. Ayrıca BTP Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar da beyin sarsıntısı nedeniyle hayatını kaybetti.

niluferhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu