Haber

Game of Thrones Karakterine Benzetildiğinde Takipçi Sayısı 111 Bini Geçti

Game of Thrones dizisindeki ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzetilen CHP Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medyada takipçi sayısı arttı. Türkiye’nin konuştuğu Melek Mızrak Subaşı’nın takipçi sayısı 9 binden 111 bine ulaştı.

1988 yılında Bulgaristan’da doğan Melek Mızrak Subaşı, ilk ve orta öğrenimini Edebali İlkokulunda, liseyi Bilecik Anadolu Lisesinde tamamladı. Mimarlık lisans eğitimini Bulgaristan Sofya İnşaat, Mimarlık ve Jeoloji Yüksek Üniversitesi’nde tamamlayan Melek Mızrak Subaşı, üniversitede tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlamıştır.

İmar Komisyonu Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Şehir Estetik Kurulu Asli Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadınlar Kooperatifi Müdürlüğü görevlerini de üstlenen Subaşı, doğal ve asil bir isimdi. Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Sağlıklı Şehirler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birliklere üyedir. Üyesi olarak Bilecik ili adına birçok projede çalışmaktadır.

CHP Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in geçen yıl 25 Şubat’ta İçişleri Bakanlığı tarafından belediyedeki rüşvet tartışmalarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden alınmasının ardından başkan yardımcılığına seçilen Muharrem Tüfekçioğlu’nun görevden alınması üzerine Millet İttifakı adayı Melek Mızrak Subaşı 14 oy aldı. Bilecik Belediyesi Başkan Vekili seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz cumartesi günü çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Bilecik’te kendisine eşlik eden Melek Mızrak Subaşı, Game of Thrones dizisindeki ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzemesiyle sosyal medyada gündem oldu. Ekrem İmamoğlu’nun yanında dururken çekilmiş fotoğraflar. oldu.

Bilecik Başkan Yardımcısı Subaşı’nın sosyal medyada 9 bin civarında olan takipçi sayısı bir haftada 111 bini geçti. Subaşı, “İltifatlarınızı, şakalarınızı, güzel yorumlarınızı görüyorum, herkese çok teşekkür ediyorum. Unutmadan, “Kış Geliyor” paylaşımının ardından Türkiye’nin birçok ilinden takipçileri kendisine iltifatlar yağdırdı.

Sosyal medyanın gündemine oturan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, kendisiyle tanışmak isteyen küçük Bileciklileri kırmadı. Subaşı, Bilecik’te 11 yaşındaki Poyraz Şişci ve 7 yaşındaki kardeşi Beren Şişci’yi, Belediye Meclis Üyesi Selami Tine ile birlikte evlerinde ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu