Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Demirtaş’a selam gönderen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’dan dönen uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın gündeminde Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybetmesi ve yeni Genel Başkan Özgür Özel’in Selahattin Demirtaş’a selam vermesi de yer aldı.

“BİRİNİ AL, DİĞERİNİ VUR”

CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel cumhurbaşkanlığı seçiminde kaybedildiğine değinen Erdoğan, “Ne dedik? Sayın Kemal dedik. Söylediklerimiz oldu mu? Oldu. İlk söylediğimizde bunu yapsaydı. , bu kadar olumsuz olmazdı. Ama o zaman durum çok farklıydı. Birbirlerinden farklıydı.” “Fark yok. Bunu zaten söyledim. Ne dedim? Birini al diğerine vur.” söz konusu.

“SİZ DE KAYBEDECEKSİNİZ”

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biri Demirtaş’a selam gönderiyor. Bir başkası Kavala’ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam gönderiyor. Şimdi hala Demirtaş’a selam verirsem güçlenirim havasındalar. . Kavala’ya selam gönderirsem güçleneceğimi sanıyorlar Yahu.” Daha güçlü olamazsın. Sen de kaybedeceksin. Karşı taraf da kaybedecek. Eğer bu parti Atatürk’ün partisi ise, milli ve yerli olmayan hiç kimse Atatürk’ün partisinde kalamaz ve kalamayacaktır. 31 Mart artık bunun tartı köprüsü olacak ve umuyorum ki başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Cumhur İttifakı bu ölçekteki ihtiyaçları karşılayacaktır. “Yapacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi, genel başkanına kimi atarsa ​​yapsın değişmez, değişemez.”

mustafakemalpasa-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu