Haber

Bu hafta 5’i yerli olmak üzere 8 film sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Bu hafta 5’i yerli olmak üzere 8 sinema, sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği “Hatıran Yeter”, hayatta farklı engellerle karşılaşan işitme ve konuşma engelli iki gencin aşkını konu alıyor.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Belçim Bilgin’in paylaştığı filmde ikiliye Sümeyye Aydoğan, Burak Sevinç, Ferit Aktuğ, Beğenilen Cığacı, Furkan Kalabalık, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Türkali ve Levent Özdilek eşlik ediyor.

“Zaferin Rengi”

“Zaferin Rengi”, işgal altındaki İstanbul’da Harington Kupası’nda Birleşik Krallık işgal kuvvetlerinin karma futbol takımına karşı Milli Mücadele’nin zaferi arifesinde galip gelen Fenerbahce’nin, Milli Mücadele’nin zaferinin arifesinde kazandığı zaferi anlatıyor. Bağımsızlık mücadelesinde yer alan dönemin seçkin isimleri beyazperdede eşlik ediyor. yansıtacaktır.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği filmde, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i oyuncu Kubilay Aka, Mustafa Kemal Paşa’yı Yiğit Özşener, Halide Edib Adıvar’ı ise Birce Akalay canlandırıyor. Filmde Nejat İşler, Gülper Özdemir, Timuçin Esen ve Gonca Vuslateri de rol aldı.

“Bob Marley: Tek Aşk”

Reinaldo Marcus Green’in yönettiği “Bob Marley: One Love” adlı belgesel film, sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham veren ikon Bob Marley’in hayatına ve müziğine odaklanıyor.

Kingsley Ben-Adir’in ünlü müzisyen Bob Marley’i canlandırdığı filmde kamera karşısına James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini, Micheal Ward ve Anthony Welsh çıktı.

“Madam Web”

Başrolünü Dakota Johnson’ın paylaştığı Madame Web, macera, bilim kurgu ve aksiyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini SJ Clarkson’ın üstlendiği filmde genç ve başarılı oyuncu Dakota Johnson’a Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O’Connor, Emma Roberts, Adam Scott ve Tahar Rahim eşlik ediyor.

Film, sağlık görevlisi olarak çalışırken gelecekte neler olacağını görmeye başlayan Cassandra Webb’in, daha sonra örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara dönüşecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışmasını konu alıyor.

“Dört Kız Kardeş”

Haftanın bir diğer belgesel filmi ise Kaouther Ben Hania’nın yönettiği, Almanya, Fransa ve Tunus ortak yapımı “Dört Kız Kardeş” olacak.

Başrollerinde Olfa Hamrouni, Eya Chikhaoui, Tayssir Chikhaoui ve Nour Karoui’nin yer aldığı filmde iki oyuncu, yönetmen Kaouther Ben Hania’nın önerisi üzerine, ailenin en büyük iki kızının kayıp olması nedeniyle ailenin yaşadığı acıyı hafifletmek için kayıp kız rollerini üstleniyor. Olfa’nın filme adını veren 4 kızı evi terk etti. . Olfa’nın kalan iki küçük kızı da kendilerini canlandırıyor.

“C Takımı”

Bora Onur’un yönettiği, başrollerinde Sera Tokdemir, Murat Akkoyunlu ve Toygan Avanoğlu’nun yer aldığı “C Takımı”, 1990’lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grup insanın 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor.

“Kral Şakir: Devler Uyandı”

Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’ın yönettiği “Kral Şakir: Devler Uyandı” haftanın animasyonu olarak beyazperdede yerini alacak.

Haftanın korku filmi

Metin Kuru’nun “Pigment” filmi, insan kaçakçılığı yaptığı Fransa’dan 25 yıl sonra dönen ve şizofreninin etkisiyle tutkusu olan resim sanatına geri dönmek isteyen bir adamın hikâyesini anlatıyor.

malazgirtajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu