Teknoloji

Zenfone 11 Ultra Geliyor! İşte Tüm Özellikleri

Asus’un yeni amiral gemisi olacak Zenfone 11 Ultra’nın tüm özellikleri sızdırıldı. İşte Zenfone 11 Ultra’da yer alacak teknik özellikler.

Asus kısa süre içerisinde yeni amiral gemisini piyasaya sürecek. Ancak lansman öncesi yapılan sızıntıyla birlikte cep telefonunun tüm özellikleri piyasaya sızdırıldı. Önceki seride olduğu gibi güçlü donanımlarla desteklenecek olan telefonun performansa ilişkin beklentileri daha da arttı.

Zenfone 11 Ultra’nın Özellikleri Nelerdir?

Zenfone 11 Ultra’nın tasarım dili Rog Phone 8’inkiyle aynı. Asus’un en popüler serilerinden Zenfone serisinin en güçlü modeli olacak Zenfone 11 Ultra, satın alınmadan önce 5 farklı renk seçeneği sunacak. Kameralara gelince ön tarafta delikli ekran, arka tarafta ise üçlü panel yer alacak.

Zenfone serisi kapsamında Zenfone 11 ve Zenfone 11 Ultra olmak üzere iki modeli piyasaya sürecek olan Asus, Ultra modelinde standart modele göre daha büyük bir ekran kullanacak. 6,78 inçlik ekranıyla büyük ekran deneyimi isteyenleri hedef alacak yeni model, geniş ekrana rağmen 2400×1080 çözünürlüğü destekleyecek ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED panel üzerinde görüntü sağlayacak. Telefonun işlemcisi ise Snapdragon 8 Gen 3. Taşınabilir işlemciler alanında en yeni modellerden biri olan Gen 3, 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 4.0 depolama ile desteklenecek.

Zenfone 10 serisi bu şekilde tanıtıldı.

Kamera özelliklerine önem verenler için ana kamera 50 MP olacak. Üçlü arka kamera kurulumunda ana kameraya 13 MP ultra geniş açı ve 3x optik yakınlaştırma destekli 32 MP telefoto kamera eşlik edecek. Ön delikli ekranda 32 MP selfie kamerası kullanılacak.

Yüksek özellikleriyle yüksek güç tüketimine sahip olacak telefonda bu handikapı ortadan kaldıracak 65W hızlı şarj desteği bulunuyor. Telefonun batarya kapasitesi 5500mAh. Yüksek hızlı şarj ve geniş kapasiteli batarya sayesinde uzun kullanım süreleri elde edilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu