Haber

Ümit Şengül, Bursaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Murat Sözkesen’in boşadığı Bursaspor’un teknik direktörlüğüne Ümit Şengül getirildi. Şengül, “Yıllar sonra da olsa kulübümüz dediğimiz yerde başkanımız Sinan Bür ile birlikte yola çıktık. Bursaspor için elimizden geleni yapacağımızdan kamuoyunun şüphesi olmasın.”

Ümit Şengül, Bursaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Yeşil-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına katılan Şengül, yeni başkan Sinan Bür ile basın toplantısı düzenledi. Sahada düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan lider Sinan Bür, “Bursaspor artık Ümit hocamız ve ekibinin emaneti. Genç kardeşlerimiz kimliğini Ümit’in elinde bulacak. İnşallah göstereceğiz” dedi. Taraftarlarımıza farklı bir Bursaspor. Ankaraspor maçının hazırlıklarına devam ediyoruz. Ümit’e ve Bursaspor’umuza hayırlı olsun.” dedi.

Ümit Şengül: “Bursaspor için elimizden geleni yapacağız”

Teknik Müdür Ümit Şengül, “Kulübümüz dediğimiz yerde, yıllar sonra da olsa Başkanımız Sinan Bür ile birlikte yola çıktık. Bursaspor için elimizden geleni yapacağımızdan kamuoyunun hiç şüphesi olmasın. Yöneticilerimiz” dedi. Göreve geldikleri günden bu yana maddi sorunları çözmeye çalışıyoruz.Oyuncu Arkadaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.Biz bu çocuklara inanıyoruz ve inandığımız için buradayız.Bu çocuklar Bursaspor’un geleceğini kurtarabilirler.Allah’ın izniyle izin verirsek bunu başaracağız.

Evet bu sene sorunlu bir dönemdeyiz. Ligin son maçına kadar bu ligde kalma mücadelesi vereceğiz. Aksi bir sonuç çıksa bile bu adamlarla zirveye çıkacağız ama amacımız bu sene mücadele eden, çabalayan ve bu ligde kalan bir takım ortaya koymak. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum: Cezamız bittikten sonra şartlar ve sonuçlar ne olursa olsun maçlarımıza gelip bu gençlere destek vermelerini istiyoruz. Takımı ve oyuncularımızı motive etmelerini istiyoruz. Bursaspor taraftarıyla güzel. Bu hayran kitlesi ölüleri hayata döndürebilecek bir kitledir. Bunu hep birlikte başarabiliriz. “Allah’ın izniyle bütün çalışmalarımız Bursaspor içindir” dedi.

“Futbolcular maddi açıdan sıkıntı yaşıyor”

Takımı hakkında bilgi veren ve futbolcuların sorunlarına değinen Ümit Şengül, “Takımımızda Serkan Türkay var ve akşam saatlerinde bir atletik performans antrenörümüz daha katılacak. Bunların dışında takımımıza bir ekleme daha düşünüyoruz. Futbolcularımız sezon başından bu yana ciddi maddi sıkıntılar yaşıyor.Futbol grubumuzun bu sorunları çözüldüğünde çok daha farklı tepki vereceğine olan inancımız tam. Yönetimimiz de bu yönde yoğun bir şekilde çalışıyor. Sonuçta bu hem performans hem de puan olarak sahaya yansıyacaktır” dedi. – BURSA

gulagachaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu