Haber

Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı sonrası

SporToto Üstün Lig’in 19. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup eden Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, daha önce görev yaptığı Başakşehir Futbol Kulübü’nün ligin en organize takımı olduğunu belirterek, “Hatırası var, Emre Hoca ile ilerliyorlar. Bizi bela bekliyordu. Bu süreçte. Bu iniş çıkışları yine kazanarak sürdürdük, bizim için değerliydi.” dedim.

“Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.” Avcı, “Vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Başakşehir’de 27-28 maça çıkan grubuz. Diğerlerinin iki katı. Başakşehir’e hem ligde hem de Avrupa’da başarılar diliyorum. Bu süreçte yaptıkları fedakarlıklar ve galibiyetler için oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

“Vazgeçmeden devam edeceğim”

Avcı, son 1 haftanın kendisi için nasıl geçtiğine ilişkin bir soru üzerine şunları söyledi:

“Trabzonspor’da 26 ayı bitirdim. Bu süreçte Trabzonspor ligde en çok puan alan, en çok kupa toplayan takım. Futbolda inişli çıkışlı süreçler yaşayabiliriz. Beni en çok yoran iki müsabaka var. Fatih. Karagümrük Alanyaspor maçları Alanyaspor maçı başlıyor 7 dakikada 3 pozisyon buluyoruz sonra gol atıyoruz sakatlanıyoruz Trabzonspor böyle yıkılmaz iki maç beni çok yordu onun hakkında değerlendirme yapacağım. Başkana, yönetim kuruluna, Ertuğrul Doğan’a destekleri için teşekkür ederim.Hayranlarımızın ve sokaktaki insanların gösterdiği nezaket ve saygı beni son derece mutlu etti.Asla pes etmedim.Vazgeçmeden devam edeceğim. “

Bazı hassasiyetlerin olduğunu anlatan Avcı, “Geldiğimiz günden itibaren kulüple ilgili her şeyle rekabet edip onu geliştirirken uğraşmak istemiyorum. Burası büyük bir kulüp ve altyapı. Ben buranın CEO’su değilim. , Teknik direktörüm.İşimi en iyi şekilde yapmak istiyorum.Yönetim,lider takviyesi.Yarışma ve geliştirme konusunda hassasiyetim var.İki hafta önce Giresunspor maçı için taktik bir şeyler deniyorum,sürpriz yapmak istiyorum. akşam sosyal medyada yer alır kim verir bunu sosyal medyada takip ederim bulurum bilirim trabzonspor büyük kulüp herkes ortalıkta dolaşamaz basın yok bir şey yok. Antrenman yapıyoruz akşam çıkıyor. Neden içindekini çıkarıyorsun. Hizmet edecek tek yer var, o da Trabzonspor.” ifadeleri kullandı.

Avcı, ligin ilk yarısı ve şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, “Galatasaray son dönemde yakaladığı ivme ile geçen yıl yakaladığımız durumu yakaladı. İnişler ve çıkışlar olacak. Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir oynayacak. Yarışın içinde olun.Kaliteli takımları var.Konyaspor,Kayserispor gibi takımlar da var.Genç nesil teknik direktörler oyunun kalitesini arttırıyor.Kalite yüksek, rekabet daha fazla gibi görünüyor.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu