Ekonomi

Shuttle Pharmaceuticals 4,5 milyon dolarlık hak teklifini tamamlayacak

ROCKVILLE, MD. – Shuttle Pharmaceuticals Holdings, Inc., özel bir ilaç şirketi. (NASDAQ:SHPH) bugün 4,5 milyon dolara kadar bir Hak Teklifi başlatma planlarını duyurdu. Teklif, mevcut SHPH hissedarlarının adını, hisselerini, varantlarını içeriyor ve yan kuruluşu Shuttle Diagnostics, Inc., onların kendi hisselerinden oluşan birimleri satın almalarına olanak tanıyacak.

Şirket, birimlerin kapanıştan önceki beş işlem günü boyunca SHPH hissesinin hacim yüklü ortalama fiyatının (VWAP) %90’ı seviyesinde fiyatlandırılacağını duyurdu. Her birim bir adet adi hisse senedinden, bir adet 2,35 $’lık ilave hisse satın alma garantisinden ve Shuttle Diagnostics’teki özsermaye yüzdesinden oluşacaktır.

Finansman elde etmeye yönelik stratejik bir hamleyle SHPH, 2,25 milyon dolarlık ünite satın alma taahhüdünde bulunan SRO LLC ile bir anlaşmaya vardı. SRO LLC ayrıca, Hak Teklifinin amacına ulaşmaması durumunda satılmayan birimleri 2,25 milyon dolara kadar satın alma taahhüdünde bulundu.

Georgetown Üniversitesi Tıp Merkezi öğretim üyeleri tarafından kurulan Shuttle Pharmaceuticals, kanser hastalarına yönelik radyasyon tedavisinin etkinliğini artırmaya yönelik tedaviler geliştirmeye odaklanıyor. Şirket, radyasyona duyarlılaştırıcılar geliştirerek kanser tedavi oranlarını ve hastaların yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler Shuttle Pharmaceuticals Holdings, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu