Yaşam

Müge Anlı’nın en yakın arkadaşı aranan adamın katilidir! Cinayetin altında yasak aşk vardı

Bursa’nın Kestel ilçesinde 6 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendini hiç hissetmedi. haberler 31 yaşındaki Recep Arı’nın cansız bedeni ormanda bulundu. Arı’nın kaybolduğu gün yanında bulunan yakın arkadaşı Kadir Bey, canlı yayında öldürme şüphesiyle gözaltına alındı. Canlı yayında cinayeti yalanlayan Kadir, emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf etti.

“EŞİNE İLGİ DUYDUĞUMU ÖĞRENİNCE BANA ORMANDA ÖĞRETTİ, ORADA ÖLDÜRDÜM”

Olayla ilgili gelişmeleri bugün canlı yayında aktaran Müge Anlı, Kadir’in sözleriyle Arı’nın eşiyle yasak aşk yaşadığını da itiraf etti. Recep Arı’nın eşiyle birlikte olan Kadir İ., aralarında bir ilişki olduğunu ve bu nedenle cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Kadir İ., “Eşi Selma ile ilişkimizi öğrendi, beni ormana götürdü. Onu da öldürdüm” dedi.

HABERİ ALAN BABA YOK OLDU

Canlı yayında oğlunun öldürüldüğünü öğrendiğinde adeta yıkılan baba, “Oğlumu gelinim konusunda uyardım ama beni dinlemedi. Onları çok iyi takip ettim. Recep Arı’nın eşi ve Kadir’in ağabeyi tutuklandı. da olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

CANLI YAYINDA EN İYİ ARKADAŞ GÖZALTI

Canlı yayında Recep Arı’dan “Abi” diye bahseden en yakın arkadaşı Kadir Bey, Arı’yla yaşadığı son günü anlattı. Arı’nın ölümünde hiçbir payı olmadığını vurgulayan Kadir Bey, “Aramızda planlanmış bir şey yok. O gün ben kahvehanenin önünde otururken yanıma geldi. Bir yere gitmeyi planlamıştı. Bana geldi.” ‘Gel seninle bir yere gidelim’ dedi.Arabaya binip nereye gittiğimizi sorduğumuzda hep ‘işimiz var’ dedi.Köşeyi hızla dönünce alkollü olduğunu anladım. Köyün ötesine geçtiğimizde bana dedi ki, “Neden benim işime karışıyorsun? Sen kimsin ki benim içkime, borcuma ve takıldığım kadınlara karışıyorsun? Ben de onların işlerine karışmadığımızı söyledim.” iş.sarhoş olduğunu anlayınca el frenini çektim ve arabayı durdurdum.arabayı kullanmak istediğimde tartıştık ve bana yumruk attı.sonra telefonu çaldı,hızlı bir şekilde susturup beni çamura indirmeye çalıştı . Aşağı inmek istemeyince boğazımı düğümledi. Ardından araçtan indim’ şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu