Ekonomi

Petrol Ofisi, Tchibo ile işbirliğini genişletiyor

p>Tchibo anlaşmalı istasyon sayısı 500’e ulaşan Petrol Ofisi Grubu, imzaladığı distribütörlük anlaşmasıyla iş birliğini bir adım öteye taşıdığını duyurdu. Tchibo ile yapılan anlaşma kapsamında; Petrol Ofisi bayi ve iş ortaklarının kahve ürünleri ve makineleri artık doğrudan Petrol Ofisi tarafından Tchibo’dan tedarik edilecek.

Bu sayede paydaşlarının karlılığını ve hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Petrol Ofisi Kümelenmesi, kısa vadede Tchibo’nun bulunduğu istasyon sayısını 600’e çıkarmayı planlıyor. Tchibo’nun bulunduğu mevcut 500 istasyonda yılda 4 milyon fincandan fazla kahve satılmaktadır.

Anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Ülke genelinde 2 bine yaklaşan istasyon sayımızla akaryakıt departmanının sadece en büyük dağıtım ağı değil, aynı zamanda en büyük perakende zincirlerinden biriyiz. “Hem ekosistemimizdeki binlerce iş ortağımız için hem de faaliyetlerimizin etki hinterlandındaki sosyo-ekonomik katkımızı artırmak için yatırımlarımızı çeşitlendiriyor ve derinleştiriyoruz. Tchibo ile bu sınıfında birinci sınıf işbirliğinin temelinde bu anlayış yatıyor. Anlaşmanın her iki tarafında da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk iş birliği hakkında şunları söyledi:

“70 yılı aşkın kahve uzmanlığımızın gücüyle harmanladığımız kahvelerimizle hayatın farklı anlarına keyif ve lezzet katan bir markayız. Yetiştirilen en kaliteli çekirdeklerden elde ettiğimiz gerçek kahve lezzetimizi sunuyoruz. molalara ve seyahatlere lezzet ve keyif katmak için Petrol Ofisi iştirakimiz ile dünyanın farklı bölgelerinde hizmet verdiğimiz Petrol Ofisi istasyon ve müşteri sayımız hızla artarken, yeni işbirliklerimizi bir adım öteye taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Anlaşmayı imzaladık. Şimdi geniş kahve ve kahve makine çeşitlerimiz ile Petrol Ofisi iş ortaklarının kahve deneyimini paylaşacağız. Üstelik kahve için her zaman bir bahane vardır. Kahve tutkunları için daha fazla noktada olacağız. kahve tutkusu. Yepyeni hizmetler içeren bu uzun soluklu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

selendiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu