Haber

Önder Erdoğan Mersin’de! Mitinge katılacak kişi sayısı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından değerli başlıklar;

Sözlerim, Anamurlu kardeşlerime bu sabah yaşadıkları hortum felaketine geçmiş olsun diliyorum. Yaralılara Allah’tan şifalar diliyorum. Muz seraları zarar gören vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun, devletimiz her zaman yanlarında. Hasar tespiti yapıldıktan sonra kendilerine gerekli esas verilecektir.

Mitingde 80 BİN KİŞİ VAR

Ülkemizin tarihi bir seçimi öncesi ayağa kalktık ve bizi bekleyen iller arasından Mersin’i seçti. Ben buraya Kayseri’den geldim. Oradaki katılım tamı tamına 135 bin kişiydi. Mersin’in resmi rakamları 80 bin. O yüzden sandık başına gidiyoruz. Bu seçimi teröristlere bırakmayacağız. Sayın Kemal’in PKK’lı arkadaşları varsa bizim milletimiz var.

Biliyorsunuz daha önce Mersin’e gidiyordum. Akkuyu’daki nükleer santralin yakıt çubuklarının teslim törenine katılacak, burada hasretimi giderecektim. O günlerde biraz rahatsızlık duyduk. Akkuyu programını canlı iletişim ile gerçekleştirmek zorunda kaldım.

KİMSEYİ FARKLI GÖREMİYORUZ

Mersin sıradan bir yer değil. Ülkemizin insan zenginliğinin tüm renklerini içinde barındıran Mersin’in kalbimizde ayrı bir yeri vardır. Yaratılanı yaratandan dolayı severiz, başkasını görmeyiz.

Türkiye Yüzyılını Mersin’le birlikte inşa etmek istiyoruz. Mersin’in tercihi Türk Asrı olacak, kazanımlar artacak.

Bu seçim birisinin Sayın Kemal’i Cumhurbaşkanı yapması, CHP seçimini kazanması, yanındaki partileri sevindirmesi için değil. Bu seçim, ülkemizde uzun süredir farklı görünümlerle denenen ancak kararlılığımızın üstesinden gelemeyen senaryoları bir kez daha hayata geçirme girişimidir.

KEMAL TARAFINDAN HERKESİN SÖYLEDİĞİ NEDENİ BU

Bölücü örgütün önderliğindeki partinin Kemal Bey’i desteklemesinin nedeni budur. Bu nedenle Avrupa ve ABD’deki medya kuruluşları açıkça taraf tutuyor. Ülkede ne kadar devlet ve millet düşmanı varsa, LGBT’nin çeşitli kisveleri altında yıkıcı faaliyetlerde bulunanlar varsa hepsinin “Elveda Kemal” demesinin nedeni budur.

LGBT AK PARTİ’YE GİREMİYOR

Bunların hepsi LGBT’dir. Ama AK Parti’ye LGBT getirilemez. LGBT MHP’ye dahil edilemez. Aile kurumu kutsaldır. Koalisyon masası adeta bir teslimiyet masasına dönüştü.

CHP’de belediyecilik budur: Çöp, çukur, çamur. İçlerinde hizmet aşkı yok. İstanbul belediye başkanlığını CHP’den devraldım. Görev aldık; önce susuzluğu giderdik, dağları çöpten kaldırdık, çukurlara sahip çıktık, İstanbul’u çamurdan kurtardık. Biz bu millete aşığız.

100 MİLYAR DOLAR MİLLETİMİZİN EMRİ OLACAK

Onlar artık kaç ortağı olduğunu sayamadığımız masa etrafında siyaset oynarken biz Karadeniz gazını ülkemize getirdik ve yüz milyarlarca dolarlık bir kaynağı milletimizin hizmetine sunduk. Ülkenin kaynaklarını milletimizin her ferdine dağıtıyoruz. Terörden arındırdığımız Gabar’da ülkemizin en büyük petrol kaynağını bulduk. Yaklaşık 80 milyar dolarlık bu kaynağı milletimizin emrine verdik. Akkuyu Nükleer Santrali tüm üniteleriyle devreye girdiğinde buradan Çukurova’nın ihtiyacını karşılayacak elektrik enerjisi üreteceğiz. Konya’da paneli de kendi imalatımız olan ülkemizin en büyük güneş enerjisi santralini kurduk. Bütün bunların sonunda Türkiye’nin cebinden yurt dışına giden 100 milyar dolarlık elektrik parası artık milletimizin kullanımına açılmış olacak.

SEÇİM BEYANIMIZDA SÖZÜMÜZ VAR

Londra’da tefecilerden para bulduğunu söylüyor, bundan dolayı mutlu, ülkemizin imkanlarıyla milletimize hayal bile edemeyecekleri bir kaynak sunuyoruz. Bu para yatırım, istihdam ve sosyal destek olarak cebinize girecek. Bunun için şimdiden sistemler oluşturmaya başladık. Seçim beyannamemizde Aile ve Gençlik Bankası kuracağız sözümüz var. Bu bankanın finansmanı bu gelirlerden sağlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu