Haber

Erman Toroğlu: Lale orta ligi dizayn ediyor

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, MHK Lideri Lale Orta hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu, başta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olmak üzere futbol kamuoyunun bilmediği usulsüzlükler olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

“Lale düşük not verme dedi”

“Bu yıl Lale Orta grubu geldikten sonra bazı gözlemciler, bunların hangi maçlar olduğunu biliyorum, maçlardan bahsetmiyorum ama büyük grup maçları olduğunu belirteyim. Gözlemcilerden biri diğerini çağırıyor. gözlemci ve ne yaptığınız hakkında birbirleriyle konuşurlar.

Aslında bu yasak! Bir maçla ilgili 3 tane siyah beyaz eksiğim var diyen var ben düşük puan vereceğim diyor, bir diğeri yüksek puan vereceğim diyor. Tamam, birbirlerine bildiğiniz kadarını yapmalarını söylüyorlar. Sonra düşük puan vereceğim diyen hakem raporunu yazar, yüksek puan vereceğim diyen hakem Lale Orta’yı çağırır.

Diğer arkadaşım siyah beyaz hatalar var diyerek düşük puanla rapor yazacağını söylüyor. Yüksek vereceğim diyor. Ardından Lale Orta düşük puan verecek gözlemciyi arar ve puanını yükseltmesini söyler. Gözlemci ben yapamam diyor ve sonra düşük puanlı gözlemciye maç vermiyorlar. Kibriti başkasına vermeye devam ediyorlar. Bu eski bir FIFA hakemi”

“Sadece TFF Başkanı’na söyleyeceğim”

Toroğlu, bu tür hareketlerin ligi dizayn etme arzusuyla gerçekleştiğini belirterek,

“Ligi onlar tasarlar, atları yarıştırırlar. Bunu yapanlar maçları ona göre yönetirler. TFF Başkanının da bundan haberi yok. Sen kimsin Lale Orta, sen bunları yapabilir misin?”

sözlerini kullandı.

Toroğlu, olayın detaylarını, isimleri ve maçları tek tek ve sadece TFF Başkanı’na anlatabileceğini de söyledi.

“İsimlerini ve maçlarını biliyorum. TFF Başkanı isterse belgeleri veririm. Sadece ona veririm. İsterse söylerim. İsterse o gözlemciyi kendisine gönderirim. “

açıklama yaptı.

diyadinajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu