Yaşam

14 Mayıs Seçimi Özel Programları Açıklandı: Kimler hangi kanalda konuk olacak?

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım başlarken, televizyon kanallarının seçime özel programları da kademeli olarak açıklanmaya başlandı. 2023 seçim sonuçlarını hangi kanaldan izlemek istiyorsanız bu içerik tam size göre!

Star TV – NTV – 2023 Seçimi Ortak Yayını

Star TV ve NTV’de eş zamanlı olarak yayınlanacak olan Seçim 2023 Ortak Yayını Sedağir, Mesut Yar, Nazlı Çelik, Burak Özcan, Ahmed Arpat ve Ali Yeşiltepe’nin sunuculuklarıyla saat 16:00 itibariyle yayında olacak.

Show TV – Seçime Özel

Pınar Erbaş Ersoy, Meltem Acet, Burcu Selçuk Esen ve Rıdvan Bıyık’ın sunumuyla Seçim Özel, net grafikler ve kritik adreslerden canlı temaslarla yayında olacak.

atv – Bir Haber – Seçim 2023 Özel Programı

Turkuvaz Medya çatısı altındaki ATV ve A Haber, pazar günü saat 16:00 itibariyle geniş ekibiyle seçimin nabzını tutacak. Eyaletlere göre hazırlanan özel grafiklerle Election 2023 Special’ın sunucu ekibi şu an belli değil.

Kanal D – CNN Türk – 2023 Seçimi Ortak Yayını

Pek çok uzmanın konuk alacağı Kanal D – CNN Türk ortak yayını saat 16:00’da yayında olacak. Sonuçlar açıklanana kadar seçmen trendlerinin analiz edileceği program, siyasilerin son dakika açıklamalarına da ev sahipliği yapacak.

FOX – Seçim 2023

Objektif ve sağlam sonuçlar vadeden FOX Seçim 2023 programı Selçuk Zirveli ve İlker Karagöz’ün sunumuyla ekranlarda olacak. FOX News Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve FOX News Ankara Temsilcisi Tülay Ünal Öçten yer alırken, Ankara’nın nabzını gazeteciler Murat Yetkin, Çiğdem Toker, Nevşin Mengü ve Deniz Zeyrek ile araştırmacı Bekir Ağırdır tutacak.

Sözcü TV – Seçim 2023 Özel Yayını

Sunuculuğunu Fatih Portakal ve İsmail Saymaz’ın üstlendiği Seçim 2023 Özel Yayını, özel konukları ve kritik noktalardan söyleşileriyle yayında olacak. Simge Fistikoğlu, Can Coşkun ve Serap Belovacıklı’nın katılımıyla gerçekleşecek olan yayın Pazar günü ekrana geliyor.

Habertürk – Seçim 2023

Habertürk Seçim 2023 yayını, Mehmet Akif Ersoy, Kübra Par, Hülya Hökenek, Serap Belet, Kürşad Oğuz, Afşin Yurdakul, Sena Alkan, Oylum Talu, His Kaya, Oya Çebi ve Zeliha gibi tecrübeli ekran yüzleriyle net ve akıcı bir seçim ekranı sunacak. Saraç. Seçim 2023 günleri Habertürk’te olacak.

TV100 – Seçim 2023

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin incelendiği Seçim 2023, Ece Üner, Erdoğan Aktaş, Cansu Canan Özgen, Pınar Işık Ardor, Okan Bayülgen, Oğuz Haksever, Deniz Gürel, Hande’nin sunuculuklarıyla gün boyu TV100 ekranlarında olacak. Aydemir, Osman Kenan Çapoğlu ve Ela Rümeysa Cebeci. olacak.

golyaka-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu