Yaşam

Gülten Akın’ın Şiirleri Tüyap Kitap Fuarı’na konuk oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Emre KoyuncuoğluGülten Akın’ın şiirlerinden uyarlayıp yönettiği ‘Nergisin Sorumlusu Bendim’ etkinliğini sanatseverlerle buluşturdu.

30 Ekim 2023 Pazartesi günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Interexpo Salonu’nda İstanbul Şiirle Buluşuyor başlığıyla gerçekleştirilen gösteri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

Gülten Akın’ın Şiir Dünyasının Kapıları İzleyicilere Açıldı

Yönetmen ve oyuncular eşliğinde, dekor, kostüm, müzik ve görsel tasarımın yanı sıra sahne olanaklarını da kullanan seyirciler; Gülten Akın’ın şiir evreninde yaratılan bir mekânda etkinliğin konuğu oldu.

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen imza günü, söyleşiler vb. Etkinlikler arasında öne çıkan “Nergis Sorumlusu Bendim” tiyatronun olanaklarını kullanarak Gülten Akın’ın şiir dünyasının kapılarını izleyicisine açtı.

Gülten AkınYazdığı şiirler dünyasında Emre KoyuncuoğluTarafından uyarlanan ve yönetilen etkinlikte Radife Baltaoğlu, Sevil Akı, Yeşim Koçak, Işıl Zeynep Karaalp, Tatlı Asutay, Ebru Üstüntaş, Elvan Boranyıldızlı.

Sahne ve kostüm tasarımını Ahsen Işık Yaman’ın, aydınlatma tasarımını Mustafa Türkoğlu’nun, canlı müziğini ise Aydın Yıldız ve Altuğ Kutluğ’un yaptığı etkinlikte asistan olarak Göksel Arslan ve Asrın Gurur Kuyucak görev aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

marmara-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu