Haber

Yenişehir Belediyesi U16 Futbol Takımı Mersin Amatör Ligi’nde lider

Mersin’in merkez ilçesi Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, Mersin U16 Amatör Ligi’nde sezonun ilk yarısını namağlup tamamladı. 10 karşılaşmanın tamamında rakiplerine mağlup olan lacivert-beyazlılar, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü, Yenişehirli gençlerin ve çocukların yeteneklerini sergileme ve geliştirme fırsatı sunuyor. Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nde futbol eğitimi alan Yenişehirli çocukların maç yaptığı Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, bu yıl ilk kez mücadele ettiği Mersin U16 Amatör Ligi’nde fark yarattı. Ligdeki tüm maçları kazanan Yenişehir takımı rakiplerine üstünlük sağlamayı başardı. Takımın istikrarlı performansı gelecekteki çabalar için umut vaat ediyor.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Grubu antrenörü İnan Günal, “Takımımızın başarısı bizi gururlandırıyor. Bu başarılar genç sporcuların motive olmasını ve spor tutkularını daha da ileriye taşımasını sağlıyor. Yenişehir Belediyesi olarak çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak, başaracağımıza inanıyoruz.” “İnanıyorum” dedi. – MERSİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu