Yaşam

Tom Cruise’un Oscar yarışı devam ediyor, bu yıl da ödüle aday gösterilmedi

Adayların açıklandığı bu yılki 95. Oscar Ödülleri’nde Tom Cruise’un sınavı devam ediyor. Daha önce üç kez aday gösterilen ancak ödülü kazanamayan usta oyuncu Tom Cruise’un Oscar hayali devam edecek gibi görünüyor. Açıklanan adaylar arasında ortada ünlü bir isim yoktu.

Öte yandan oyuncunun adı 23 yıl sonra yeniden Oscar’la anıldı. Başarılı oyuncu her zaman ödülü başkalarına kaptırsa da, “Bir gün mutlaka alacak”yorumlar da yapılır.

Rol aldığı filmlerle adından söz ettiren Tom Cruise, hiçbir zaman Oscar’dan yana olmadı. Bunun farkında olan ve ödülü hak ettiğini düşünen hayranları ise umutlarını kaybetmedi.

Altın Küre teselli

Tom Cruise, Oscar kazanmasa da teselliyi Altın Küre Ödülleri’nde buldu. Başarılı oyuncu Oscar alamadığı için üç filmi de Altın Küre’ye layık görüldü. Bu ödüller oyuncu için bir teselli oldu.

temmuzda yeni film

Yakında Tom Cruise’u tekrar göreceğiz. Yeni sinemasının hazırlıklarını sürdüren oyuncunun sineması temmuz ayında sinemaseverlerle buluşacak. Mission Hazard 7 sinema salonumuz tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu