Haber

Terme’de depremzedeler için uyku tulumları dikiliyor HEM

Terme Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) usta öğreticiler ve kursiyerler, Kahramanmaraş’ta depremden etkilenenler için uyku tulumu yapıyor.

“Yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenenler için ilçede başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

Terme HEM’de depremzedeler için çalışan usta öğreticiler ve gönüllü kursiyerler, Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle depremzedeler için kışlık kıyafet diktikten sonra uyku tulumu yapıyor.

Terme HEM Müdür Yardımcısı Eşref Tahir Mazlum, ilk etapta istekli öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından 37 adet uyku tulumunun dikildiğini belirterek, “Ayrıca diğer kurslarımızdan da yardımsever vatandaşlarımız ve kursiyerlerimizin tamamı ile kışlık ürünlerimiz de hediye edildi. dikilerek kaymakamlığa ve belediyeye teslim edilir.” söz konusu.

Terme HEM’de görev yapan giyim ve teknoloji öğretmeni Aynur Uğurlu, depremzedeleri bir nebze olsun sıcak tutmak için çalıştıklarını vurgulayarak, “Terme’de bu işi biraz bilenler yardım etmek ve yardım etmek istiyor. kurum kapılarını onlara açtı. Herkes gönüllü olarak burada. Hiç umursamadan çalışıyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” söz konusu.

Usta öğretici Sevcan Duran ise ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Deprem mağdurları için termal tulum diktik, dikmeye devam edeceğiz. Bazılarının yaralarını sarmak için buradayız. kapsam.” terimini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu