Haber

RAMS Başakşehir, Al Markhiya’yı 3-1 yendi

Trendyol Üstün Lig gruplarından RAMS Başakşehir, Burdur’da oynanan hazırlık maçında Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Al Markhiya’yı 3-1 mağlup etti.

Yeni dönem hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kamp Merkezi’nde yapan turuncu lacivertliler, kampın son gününde Al Markhiya ile karşılaştı.

İstiklal Stadı’nda oynanan maçta RAMS Başakşehir’in gollerini Danijel Aleksic, Serdar Gürler ve Krzysztof Piatek kaydetti. Al Markhiya’nın golünü Naoufal Bannis kaydetti.

Emre Belözoğlu: “Hedefimiz net bir şekilde Avrupa kupalarında oynamak”

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan RAMS Başakşehir Teknik Müdürü Emre Belözoğlu, geçen yıl Burdur’da hazırlandıklarını ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kamp merkezinde kamp yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Belözoğlu, tesisin yeterli olduğunu, üniversite rektörü ve öğretim üyelerinin kendilerine uygun imkanları sağladığını söyledi.

“İyi bir kamp dönemi geçirdik. Biliyorsunuz ülkemizde 40-45 dereceye ulaşan sıcaklıklar var. Burada özellikle akşam ve sabah 20-25 derecelik havada uygun antrenmanlar yaptık. Grubumuzu en uygun zeminler üzerinde lige hazırlamaya çalışıyoruz. Amacımız bu sene Avrupa kupalarında oynamak, tekrar kupalara katılmaya çalışmak, tekrar 4 büyük gruba meydan okumak. Bunu tekrar başaracağımızı düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu