Ekonomi

OpenSea profesyonelliğe geçerken Ralph Lauren kriptoyu benimsemeye başladı

Non-fungible token (NFT) pazarı OpenSea, profesyonel yatırımcılara yönelik yeni bir platform başlatarak rakibi Blur’u hedef aldı. OpenSea Pro hakkındaki düşünceler şu ana kadar genel olarak olumluydu, ancak şu anda Blur’un sadık yatırımcılarını geçiş yapmaya ikna edip etmeyeceği belli değil.

Amerikan moda markası Ralph Laurenyeni açılan Miami mağazasında kripto para ödemelerini kabul edecek.

OpenSea Pro denize açılıyor

Rakip NFT pazarı Blur devreye girene kadar pazara hakimiyetini sürdüren OpenSea, profesyonel NFT alıcılarını çekmek ve tahtı geri almak için OpenSea Pro platformunu piyasaya sürdü. Şirket, kullanım kolaylığı ve her yerde erişilebilir olması nedeniyle koleksiyonerlerin ve zanaatkarların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu değil BulanıklıkDüşük fiyat ve ticari teşvik sistemleri sayesinde hızlı tempolu yatırımcılar sözde başı çekerken, taraflar arasındaki çaba sürerken rekabeti artırmak adına siyasi değişikliklere gidiyor.

OpenSea Pro, Nisan ayında lanse edilen NFT toplayıcı Gem’in markalı versiyonu olarak piyasaya çıkıyor. Yeni platformun 170 pazardan bilgi toplayacağı, yatırımcılara eş zamanlı bilgi takibi, envanter yönetimi ve daha fazlasını sunacağı söyleniyor. Ayrıca site, Gem’in ilk kullanıcılarına Gemesis adlı bir NFT’yi toplama fırsatı sunuyor.

OpenSea Pro’nun Blur’u geçip geçemeyeceği şu an netlik kazanmasa da Twitter’daki kullanıcılar platforma olumlu yaklaştı. OpenSea Pro, özellikle deneyimli NFT yatırımcılarına hitap ediyor.

Kripto modaya uyum getiriyor

Amerikalı moda markası Ralph Lauren, Miami’deki yeni mağazasında kripto para ödemelerini kabul edecek. Bu, markanın kripto ödemelerini kabul eden ilk mağazası olacak. mağaza, müşteriler bitcoin( BTC), eter ( ETH) ve Çokgen ( MATİK kullanarak satın alma yapmalarını sağlamak için BitPay ile birlikte çalışır. Ralph Lauren aylardır Web3 ile deneyler yaptığı için, kripto ödemelerini entegre etmek marka için ileriye doğru atılmış değerli bir adım.

Ayrıca marka, Poolsuite NFT koleksiyonunun sahiplerine hediye edilecek ortak NFT’ler tasarlamak için Web3 topluluğu Poolsuite ile birlikte çalışıyor. Üyeler “özel bir etkinliğe” erişebilecek ve dijital Ralph Lauren kıyafetlerini kullanarak “Leisurist” avatarlarını güncelleyebilecekler.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlanmıştır.

palandokenhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu