Haber

Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu adaylık iddiasını yalanladı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, Milletvekili adaylığıyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yazıcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Türk milletinin şehit babam Muhsin Yazıcıoğlu’na verdiği değer neticesinde milletvekili olmam konusunun kamuoyunda sık sık gündeme geldiğini görüyorum. kişisel maneviyat ve bunu çok değerli buluyorum.”

Tek gündemi olduğunu vurgulayan Yazıcıoğlu, şöyle devam etti: “14 yıldır olduğu gibi bugün de tek gündemim var, o da hak ve adalet. Suikastla ilgili neredeyse hiçbir sonuç yokken başka bahislerle ilgileniyorum.” 14 yıldır beklediğimiz, uğruna emek verdiğimiz şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözü değil.

Şimdiye kadar resmi ve siyasi makamlarla yaptığım tüm görüşmelerde tek iddiam suikasta açıklık getirmek.

Babamın hatırasına milletimizin güvenini boşa çıkarmadan, bu doğrultuda gelecek seçimlerde hiçbir siyasi partiden milletvekili adaylığı niyetinde olmadığımı ve hakkımda çıkan adaylık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek; Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve büyük Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” (HABER MERKEZİ)

karakopruajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu