Haber

Milli takım oyuncularından Başkan Soyer’e kupa sözü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 11-19 Ağustos tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası maçları kapsamında yarın Finlandiya ile karşılaşmaya hazırlanan milli grup oyuncularına moral verdi. Lider Soyer’i Egemenlik Evi’nde ziyaret eden futbolcular, Avrupa Şampiyonası kupasını ülkemize getirmelerini söyledi.

11-19 Ağustos 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası maçları kapsamında 15 Ağustos Salı (yarın) günü Finlandiya ile karşılaşmaya hazırlanan milli grup oyuncuları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, ESHOT Genel Müdürü Erhan Beyefendi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Beşok, 16 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü Olcay Orak, Takım Kaptanı Şeyma Yılık, Grup Yöneticisi Ceyda Egemenlik Evi. Kozluca Kabaran ve oyuncu Berfin Şahin katıldı. Takım kaptanı Şeyma Yılık, günün anısına oyunculara imzalı formayı Lider Soyer’e verdi.

Bu maçı al
Milli takım oyuncularının her biri ile gurur duyduklarını belirten Lider Tunç Soyer, “Sizinle gurur duyuyoruz, umutluyuz. Harika çocuklarımız var. Bir yanımıza destek olabilsek ne mutlu bize. Çok çalışırlar, bu kararlılıkla her şey onlar isteyince olur. Biz de sorunsuz bir yuvaya sahip olmalıyız. Bu maçı alacaksın, bunu gözlerinde görüyorum. Bu oyunu alın, başka bir oyunda konuşuyorum, sizi izlemeye geleceğim. Yolunuz açık olsun. Tüm kalbimle başarılar dilerim. Geçen sene FIBA ​​U18 Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda başarılı bir kurguya ev sahipliği yapmıştık. Biz gençliğe inanıyoruz. Avrupa Gençlik Başkenti olma yolunda ilerliyoruz ve sizlerin rehberliği bizler için çok değerli” dedi.

Oyunu asla bırakmayacağız
Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Beşok, “Geçen yılki organizasyonun ardından bize verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederiz. İzmir için de çok güzel bir organizasyon. Şehrin tanıtımı açısından da önemlidir. Organizasyonların en iyi ev sahibi sizsiniz. Üzerimize düşeni yaparak oyunlardan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Yarınki maçta tüm İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz.
Turnuvada 15 ülkeden takımın yer aldığını ve sunulan imkanlardan herkesin memnun olduğunu belirten Baş Antrenör Olcay Orak, “Yapılan işler çok güzel. Herkes o kadar memnun ki, birkaç ülke oyuncusu şimdiden Selçuk Efes antik kentini ziyarete gitti. İzmir seyircisinin bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. İzmir seyircisinin enerjisi inanılmaz. Yarın maçı kazanacağız. Bunu tüm kalbimizle istiyoruz. Yarınki maçta tüm İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu