Haber

Manisa OSB’de çıkan yangına müdahale sürüyor

MANİSA (İGFA) –Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Eski Menemen Caddesi üzerinde bulunan Muradiye OSB’de geri dönüşüm ve demir çelik üretiminin yapıldığı fabrikada yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER), sağlık ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü’ne yönelik 1 adet yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi de 37 araç ve görev grubuyla yangın söndürme çalışmalarını güçlendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, Makine İkmal Bakım Onarım Daire Başkanı Emrullah Oğulluk, mülki amirlerle birlikte yangın söndürme çalışmalarını yakından takip ederken, yangın söndürme çalışmalarında görev aldı. geri dönüşüm fabrikasında yangın söndürme faaliyetleri. Bilgi veren İtfaiye Başkanı Gürhan İnal, “Geri dönüşüm malzemelerini tüm ekiplerle birlikte ortadan kaldırıyoruz. Aynı zamanda helikopter soğutma işlemini de yapıyor. Oldukça geniş bir alanda yanma var. Fabrikanın sadece bir bölümünün girişi var. Hızlı ulaşabilmek için başka bir yerden giriş açtık. İçeride kimse yok, içini çıkardık. Kimsenin sağlık sorunu yok. Müdahalelerimiz devam ediyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu