Haber

İzmir CHP Milletvekilleri Görevlerini Aldı

KARİM UĞUR

28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde CHP’den seçilen İzmir Milletvekilleri, bugün İl Milletvekillerinden görevlerini aldılar. Oy Kuruldan aldım. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Görevleri aldık ama oy başka bir boyutla devam ediyor. İnşallah Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapana kadar hep birlikte çalışacağız.”

Milletvekili seçilen Yüksel Taşkın, Gökçe Gökçen’in yanı sıra Sevda Erdan Kılıç, Deniz Yücel, Mahir Polat, Ednan Arslan, Salih Uzun, Rıfat Nalbantoğlu ve Deniz Bilici’nin görev yerlerini aldı. Milletvekillerine yetkilerini alırken, milletvekillerine CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti üyeleri eşlik etti.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU 13. CUMHURBAŞKANIMIZ YAPANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

Yetkilerin alınmasının ardından açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, şunları söyledi:

“Bugün 28. dönem milletvekili seçilen arkadaşlarımız görevlerine başladılar ve göreve başladılar. İnşallah bu dönemde yapacakları hizmetlerle Türkiye’nin önünü açacak kanunlar yapacak arkadaşlar olurlar. İnşallah bu ülkemiz için hayırlı bir dönem olacak.Mandaları aldık ama seçim başka bir boyutla devam ediyor.Bu vekalet töreninin hemen ardından Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.İnşallah bugüne kadar hep birlikte çalışırız. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanımız yapıyoruz.Pazar günü İzmir’e yakışır bir demokrasi şöleninde seçim olmasını temenni ediyoruz.Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye ve oy kullanmaya davet ediyoruz.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haskoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu