Teknoloji

Hayran yapımı Half-Life 2 Remastered modundan yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
Mod geliştiricisi ‘GameROOSH’ şu sıralar Half-Life 2 için bir remaster modu üzerinde çalışıyor. Bu süreçte çeşitli bilgiler veren geliştirici, geçtiğimiz günlerde mod için bazı ekran görüntüleri ve bir karşılaştırma görseli yayınladı. Bu karşılaştırma görüntüsü bize remaster modunun nasıl olduğunu ve erken geliştirme aşamasındaki bazı grafiksel iyileştirmeleri gösteriyor.
 
Erken sürümden görüntüler
 
 
 
Hayran yapımı bir mod olarak karşımıza çıkacak olan Half-Life 2 Remastered modu için yayınlanan ekran görüntüleri erken geliştirme aşamasından alıntılanmıştır. Bu nedenle, buradaki görünümler, son sürümde görebileceklerinizden farklı olabilir. Bu sürümle birlikte mod geliştiricisi, oyunun birçok dokusunu yeni dokularla değiştirmeyi hedefliyor. Bu sayede bize daha iyi bir grafik kalitesi aktarmak istiyor.
 
Mod geliştiricisine göre remaster versiyonunda 8000×8000 boyutunda fotoğraflar yer alıyor. Ayrıca Source Engine destekli oyunlardan bazı model ve dokuları da içerir. Ayrıca hareket eden gökyüzünün gerçekçi bir yansımasının da bu versiyonda yer alması bekleniyor.
 
Şu anda bu modun ne zaman yayınlanacağına dair rastgele bir tarih yok. Ekran görüntülerini ve karşılaştırma görselini aşağıda görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videoları
 

HL2 Remastered – ModDB
 

Half Life 2 Remastered (???????????? ????????? / D – Mod DB

yenipazar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu