Haber

Bursa Büyükşehir Belediyespor ringde madalya bırakmadı

MUĞLA (İGFA) – Türkiye Boks Federasyonu’nun 2023 faaliyet takviminde yer alan Genç Erkekler ve Bayanlar Türkiye Bireysel Boks Şampiyonası Muğla’da tamamlanırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları sıralamayı 3 Türkiye şampiyonluğu ile tamamladı, 1 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü.

Ortaca’daki Ahmet Ateş Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 61 ilden 444 erkek, 236 kadın olmak üzere toplam 680 sporcu katılırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü boksörleri başarılı sonuçlara imza attı. Şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un 6 boksörü yarı finale kalmayı başardı.

25 Mart 2023 tarihinde başlayan ve 6 gün süren Gençler Erkekler ve Bayanlar Türkiye Bireysel Boks Şampiyonası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Emirhan Aktürk, 48 kiloda tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Düzende 63.5 kiloda ringe çıkan Sadegh Faghehpour tüm rakiplerini geride bırakmayı başararak altın madalyaya ulaşırken, Tarık Ahmet Çelebi 67 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan bir diğer boksör İslam Aziz aldığı mağlubiyetle seriyi gümüş madalya ile tamamlarken, bayanlar 57 kiloda Melisa Işık Efe ve erkekler 54 kiloda Baran Mertcan Küçükçakır bronz madalya kazandı. madalyalar.

eleskirtajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu