Haber

Beylikdüzü Belediyesi Ara Sınav Şenliğiyle Çocukları Eğlendirdi

Beylikdüzü Belediyesi’nin yarıyıl tatilindeki çocuklara yönelik hazırladığı Yarıyıl Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Pek çok etkinliğin sunulduğu festival alanında öğrencileri ziyaret eden ve çocuklarla birlikte atölye çalışmalarına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Şubat Pazar gününe kadar sürecek bu güzel festivale tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini davet ediyorum. 4. Çocukları mutlu etmek ve onlara güzel etkinlikler düzenlemek için çalışmaya devam edeceğiz.” ” söz konusu.

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Dönem Şenliği etkinliklerle devam ediyor. Atölye çalışmalarından sinema ve tiyatro gösterimlerine kadar pek çok etkinliğin ücretsiz sunulduğu festival, rengarenk görüntülere sahne olurken, 6 merkezde düzenlenen etkinliklerde çocuklar sinema, dans, ebru atölyesi, ahşap ve taş boyama atölyeleri ile eğlenceli vakit geçirecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın ziyaret ettiği şenlikte çocuklar Başkan Çalık’a yoğun ilgi gösterirken, tüm etkinliklerin ücretsiz olarak sunulduğu şenlikler 4 Şubat’a kadar devam edecek.

ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNİ BEYLİKDÜZÜ’DE DOLUYLA GEÇİRİYOR”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki festival alanını ziyaret ederek çocuklarla atölye çalışmalarına katıldı. Çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Çalık, tüm öğrencilere iyi tatiller dileyerek, “Beylikdüzü’ndeki çocuklar sömestr tatillerini dolu dolu geçiriyor. İlçemizin birçok farklı noktasında devam eden etkinliklerimizde çocuklarımız keyifli vakit geçirebiliyor. Tiyatrodan konserlere, zeka oyunlarından pantomim gösterilerine ve oyun alanlarına kadar sömestr tatilinde eğlenin ve eğlenin.” 4 Şubat Pazar gününe kadar sürecek bu keyifli şenliğe tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini davet ediyorum. Çocukları mutlu etmek için çalışmaya, onlara keyifli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu