Haber

Başkan Doğan: “Çarşamba gününden itibaren 100 yıllık altyapı çalışmalarına başladık”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, çarşamba günü altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şehrimizin önümüzdeki 50-100 yılı için yapılması gereken bu çalışmayı biz yapmayı tercih ettik” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, alt yapı çalışmaları ile ilçenin gelecek 100 yılına hizmet ettiklerini söyledi. Alt yapı çalışmalarının devamında ise üst yapı çalışmalarının ilçeye çağdaş bir kimlik kazandıracağının da altını çizdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, öncelikle ilçede çözülmesi gereken altyapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “İlçemizde yapılan hafriyatlardan ve değişen borulardan da anlaşılacağı üzere SASKİ Genel Müdürlüğümüz çözülmesi gereken alt yapı sorununun bir an önce çözülmesi için çalışmalara başladık.Hafriyat çalışmaları sırasında ve sonrasında trafik konforumuzda,esnafımızın iş hareketliliğinde mutlaka sorun yaşıyoruz.Bu çalışmaları hiç yapmamış olabiliriz. alkışlanacak dokunuşlar yapabilirdik ama biz şehrimizin önümüzdeki 50-100 yılı için yapılması gereken bu işi yapmayı tercih ettik.Yol çalışmalarını biz yapacağız.Bisiklet ve yürüyüş ile çevre düzenlemesine başladık. Çalışmaları tamamlanan Gazi Bulvarı bölgesinde ilimize yakışacak yolları yapmaya devam edeceğiz.” Tüm hemşehrilerimize anlayışlarından dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. ey” dedi.

haberdelice.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu