Haber

Ayrı yaşadığı eşi ve 7 kişiyi öldüren kişi adliyeye sevk edildi

Ayrı yaşadığı eşini önce vurup ardından bıçaklayan şahıs, 7 kişi adliyeye sevk edildi

BURDUR – Burdur’un Çavdır ilçesinde boşandığı eşini önce vurup ardından bıçaklayan katil zanlısı koca ile olay yerinden kaçmasına yardım ettiği iddia edilen 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Burdur’un Çavdır ilçesinde 8 Şubat’ta TY, 14 Ocak’ta boşandığı eşi Özlem Şımarık’ın kaldığı otele baskın düzenleyerek, yanında getirdiği av tüfeğiyle önce kendisini odasında vurup ardından bıçakladı. birçok yerinden onu ciddi şekilde yaraladı. Daha sonra olay yerine geldiği araçla kaçtı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk annesi Hasret Şımarık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli’nin Çameli ilçesinde dağlık bölgedeki bir dağ evinde yapılan operasyonda kaçan cinayet zanlısını bulmak için çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan kişiyi olaydan yaklaşık 6 saat sonra yakaladı. Gözaltına alınan TY, işlemleri için Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken, TY’nin kaçmasına yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 1’i kadın 7 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Katil zanlısı TY, polise verdiği ifadede eski eşinin eğlence kulübünde çalışmasını ve dekolteli kıyafetler giymesini istemediğini bu nedenle defalarca uyardığını ancak bu olayı kıskançlık nedeniyle işlediğini belirtti. eski karısının onu dinlemediğini. Kapıyı ateş ederek açtığı, kapı açıldığında doğrudan Hasret Şımarık’a ateş ettiği, ardından birçok yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan TY ve beraberindeki 7 kişi, Gölhisar Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu