Haber

Ankara’da saldırıya uğrayan müzik grubu üyesinin sağlık durumu iyiye gidiyor

ANKARA’da bir eğlence mekanına düzenlenen saldırı sonucu ağır yaralanan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık’ın (38) bilincinin yerinde olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Rock müzik grubu Pizz, 14 Aralık’ta Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında bir konser verdi. Konserin ardından grubun davulcusu Mehmet Dudarık sahneden indi ve seyirciler arasında yer alan çocukluk arkadaşı OO ile dans etmeye başladı. Bu sırada kalabalığın arasında bulunan BKK, Dudarık’a ayağına bastığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Kısa süreli gerginliğin ardından Dudarık dışarı çıktı. Dudarık, mekanın önünde telefonla konuşurken dışarı çıkan BKK tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Başına aldığı darbeyle yere düşen Dudarık, yere defalarca yumruklandı. Ağır yaralanan Dudarık, arkadaşları tarafından Ankara İbn-i Sina Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan BKK, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Dudarık’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Piiz grubunun gitaristi Doğa Usta, Dudarık’ın halen ağır bakımda olduğunu belirterek, “Kısa bir süre önce yanına gelebildim. Yoğun bakımda tedavileri devam ediyor. Hafta sonu olduğu için. , henüz doktorlarından tam bilgi alamadı ama arkadaşımızın şu an bilinci yerinde ve konuşabiliyor biraz bunalmış her şeyin tam olarak farkında değil biraz uykusu var gibi duruyor konuşturmadılar Saldırganın yakalanması ile ilgili de Usta, “Umarız adalet yerini bulur. Çok yönlü düşünüyoruz. Olayı her yerde görmek bizi daha da sıkıyor. Bu konuyu özel olarak söylemiyorum ama şiddet her yerde bunun sanatla alakası yok doktora da şiddet var kadına şiddet var herkese şiddet var bir an önce çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu