Yaşam

Acun Ilıcalı’dan eski Survivor yarışmacısına sert sözler: Kansız, nankör

Nur Tuğba ile Laf Ortamda adlı televizyon kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor’da görev aldığına pişman olduğu kişileri isim vermeden şöyle anlattı: “Biz onu meşhur ettik, şimdi de dizide oynuyor. Ben bilmiyorum.” Nankör insanlar, kansız adamlar gibi.” Ilıcalı’nın bahsettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu iddia edildi.

“Şükürsüzlüğü AFFETMEYECEĞİM”

“Survivor’da rol almasaydım dediğiniz biri var mı?” Soruya çarpıcı bir yanıt veren Acun Ilıcalı, “Evet birkaç kansız vaka yaşandı. Çocuğu ünlü yaptık, sayemizde dizilerde oynuyor. Survivor’u soruyorlar, diyor” Bana Survivor’u sormayın.’ Ben de aradım ve ‘Abi merakımdan soruyorum nasıl ünlü oldun?’ dedim. Dedim. Çıktıktan sonra izledim, parçaların hatalı olduğunu söyledi. Ben de ‘Çıktıktan sonra bize program yapmışsın. Nankör insanları, kansız adamları sevmiyorum. Yapmadım’ dedim. Kimseden teşekkür istemiyorum. Dokunduğum insanların çoğu güzel şeyler söylüyor. İnsanlar zaten bana bakışlarıyla nankörlüklerini gösteriyor. “Seni affetmeyeceğim” dedi.

AKLIMA SERKAY TÜTÜNCÜ GELDİ

Acun Ilıcalı’nın bahsettiği kişinin 2016 yılında Survivor’da yarışan Serkay Tütüncü olduğu iddia edildi. Yarışmanın ardından TV8’de program yapan Tütüncü, birçok dizi projesinde yer aldı ve şu anda Kirli’de başrol oynuyor. FOX TV’de yayınlanan Sepeti dizisi.

SERKAY TÜTÜNCÜ: ALL STAR’A KATILMA İMKANIM YOK

Geçtiğimiz haftalarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Survivor’dan bahseden Serkay Tütüncü, “Gitmeden önce ve sonra izlemedim. All Star’a katılma şansım bile yok. Konuşmayalım. bu konu hakkında.”

haberhavza.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu