Yaşam

30 Yıllık Evliliğini Yargı Dizisi Sayesinde Kurtaran Adamın İlginç Olayı!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı ‘Yargı’ 2. sezonuyla büyük bir başarıya imza attı. Öyle ki bu başarı ülkemizle sınırlı kalmayıp denizaşırı ülkelere de sıçradı. Kıyamet Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu, ABD’de Kıyamet hayranı bir taksiciyle tanışmış ve hatta dizi sayesinde evliliğini kurtardığını söylüyor! ??

Kaynak:https://www.instagram.com/p/Cv2uzeGoo…

Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Yargı, ilk bölümüyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ay İmal imzalı Kıyamet ilk bölümü ile 2021 yılında yayın hayatına başlamıştır. Toplamda 2 dönemi olan dizi izleyiciler tarafından yakından takip edilen bir dizi haline gelmiştir.

Her bölümüyle izleyiciyi gizemden gizeme sürükleyen Yargı, hatırlarsanız döneme çarpıcı bir veda etmişti.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizinin son sezonunda Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Arslan, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal ve Başak Gümücinelioğlu gibi ünlü isimler de rol aldı.

Yargının başarısı sadece ülkemizle sınırlı kalmamış, yurt dışında da yayınlanmaya başlamıştır.

‘Aile Sırları’ adıyla yayın hayatına başlayan Yargı, Porto Riko ve ABD, İspanya, Şili, MENA, İsrail, Kıbrıs, Romanya, Gürcistan ve Yunanistan’da yayınlanmaya başladı.

Ayrıca HBO Max tarafından satın alınan dizi dünya listelerinde bir numaraya kadar yükseldi.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin beğenisini kazanan Kıyamet, beğenilmemekle kalmayıp bir çiftin evliliğini de kurtardı!

Nasıl?

Yargının Neva’sı Başak Gümücinelioğlu, Los Angeles’ta yaşadığı farklı bir olayı anlattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Başak Gümücinelioğlu, oyunculuk eğitimi almak için gittiği Los Angeles’ta eğitimini tamamladı. Yargı dizisiyle ilgili Los Angeles’ta yaşadığı olay, başta dizinin senaristi Sema Ergenekon olmak üzere duyanları şaşkına çevirdi!

Başak Gümülcinelioğlu, Los Angeles’ta 30 yıllık evliliğini Yargı dizisi sayesinde kurtaran bir taksici ile karşılaştı!

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Gümülcinelioğlu’nun Altuntaş’ın aktardığı sözlerine yer verelim:

Burada başıma çok tatlı bir şey geldi. Takside Porto Rikolu bir şoföre rastladım. Türk olduğumu söyleyince heyecanlandı ve ‘Eşimle 30 yıldır evliyiz’ dedi. Ancak son zamanlarda aramız pek iyi değil. Birlikte hiçbir şey yapamadık, sonra eşim Türk dizisi izlemeye başladı. Ben de o diziyi izlemeye başladım ve her akşam birlikte bir şeyler yapmaya başladık. Böylece eşimle evliliğimizi kurtardık’ dedi.

“Dizinin adını sorduğumda adını ‘Yargı’ dedi. Ben de dedim.”

Döndü ve ‘Neva’ dedi. Ben çok etkilendim. ‘Karımı arayabilir miyim?’ söz konusu. Durduk ve karısını görüntülü aradık. Yargıdan ayrılalı bir yıl oldu ve bu duyguyu yaşamak paha biçilemez…” diyen dizinin senaristi Sema Ergenekon, Gümülcinelioğlu’na “İnsanların hayatına etki ediyor olmak çok sevindirici” diyerek katıldı. bilmemek.”

gemerekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu