Yaşam

2023 CİLT BAKIM TRENDLERİ

Kelime cilt bakımı olduğunda, her zaman köşede ilgilenecek yeni bir şey vardır. Size bilinen trendler hakkında fikir verecek 2023 cilt bakımı trendi raporumuza göz atın.

2023’te her yerde göreceğiniz 5 cilt bakımı trendine buradan göz atın.

bir
MİNİMALİST CİLT BAKIMI
(CİLT MİNİMALİZMİ)
Dokuz adımlı cilt bakımı rutini 2023’e dayanamayabilir. Sakinleşmeye gidiyoruz. Minimalizm cilt bakımına geldi. Dokuz adımlık rutin artık gözden düştü. Cilt döngüsü/cilt döngüsü ile insanların 2-4 cilt bakım ürününe odaklanacağını düşünüyoruz.

2
YENİ FAVORİ İÇERİK
Tanıdık favorilerden yeni trendlere, bilmeniz gereken pek çok cilt bakımı aleti var. Niasinamidin 2023 yılına kadar her yerde olacağını düşünürken, hyaluronik asit ve seramidlerin geri dönüşünü öngörüyoruz. Glutatyon yeni traneksamik asit olacaktır. Cilt parlaklığı için glutatyon bazlı cilt bakım ürünlerini daha fazla göreceğimize bahse gireriz.

3
RETİNOL, RETİNOL, RETİNOL!
Retinol ve retinoid türevleri yılına girdiğimizi tahmin ediyoruz. Retinol kullanmanın faydalarını hepimiz biliyoruz; ancak 2023, onu kullanmanın yaratıcı bir yolunu getirebilir. Bakuchiol hala ilgi çekici ve doğal bir retinol alternatifi olarak daha fazla çalışmaya dahil ediliyor.

4
BARİYER ONARIMI
2023 yılında cilt bariyerine zarar vermeyen çalışmalar trend olacak. Cilt bariyeri, cilt sağlığını korumak için değerlidir ve kırılırsa egzama, sedef hastalığı (sedef hastalığı), rosacea ve akne gibi diğer cilt rahatsızlıklarına neden olabilir. Sert aktiflerle çok fazla peeling yapmak yerine cildin genel sağlığına dikkat edin.

5
DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR

Güzellik endüstrisi, daha sürdürülebilir hale gelmek için yaratıcı ve yenilikçi yollar bulmaya devam edecek. Ambalajdan yeniden doldurulabilir ürünlere kadar cilt bakımı markaları, üretimlerini çevre dostu ve gelecek için sürdürülebilir kılmaya önem veriyor. Umarız 2023 tam da bu atık alanında atık azaltma formülleri getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu