Haber

Yalıçapkını 21. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yalıçapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ‘in sevilen dizisi Yalıçapkını her Cuma izleyicisiyle buluşuyor. Yalıçapkını 21.bölüm ne zaman yayınlanacak ve yalıçapkını yeni bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmayacağı soruları gündeme geliyor. Bu hafta bir Kingfisher olup olmadığını merak ediyorum. Yalıçapkını 21. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kingfisher’ın yeni fragmanı yayınlandı mı? Detaylar burada…

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yalıçapkını’nın 21. bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de yanında olduğunu öğrenen ev halkı hastanelik olur. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in ortasında sular biraz sakinleşirken; Pelin’in içinde bulunduğu durum, Seyran’ın beklenmedik bir karar almasına neden olur.

KİRALAYICININ KONUSU NEDİR?

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in yanında olduğunu öğrenen ev halkı hastanelik olur. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in ortasında sular biraz sakinleşirken; Pelin’in içinde bulunduğu durum, Seyran’ın beklenmedik bir karar almasına neden olur.

Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarıyla evlenerek yaşadıkları olaylara odaklanacak olan dizide, İstanbul’a gelin olarak gelen bir kızın, kızı olduğu halde ailenin tanımadığı bir gençle evlenerek başından geçen olaylar anlatılıyor. Antep’te önemli bir ailenin yaşadığı konu ele alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu