Yaşam

Ünlü oyuncu Melek Baykal, havalimanındaki muayenehanesinde çektiği videoyla isyan etti: Böyle rezillik görmedim

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ‘Ahududu’ adlı tiyatro oyununu sahneleyecek olan ünlü sanatçı Melek Baykal, havalimanında yaşadığı olaya isyan etti.

Ünlü sanatçı, Çardak Havalimanı’na indikten sonra taksi kullanarak şehir merkezine gitmek istedi. Ancak bagajı alan taksi, havalimanına yolcu alınması yasak olduğu için Baykal ve iki oyuncu arkadaşının kendisini havalimanı çıkış kapısı önünde götürebileceğini söyledi. Çıkışa kadar yürümek zorunda kalan 68 yaşındaki sanatçı nefes nefese kaldı.

“TAKSİ ÖNDEN GİDİYOR BİZ YÜRÜYÜYORUZ”

Yaşadıkları görüntüyü kaydedip paylaşan Baykal, takipçileri tarafından desteklenirken, uygulama eleştirildi.

Yürümesi gereken mesafenin 1.5 kilometre olduğunu söylediği videoda sık sık havalimanı çıkışını ve terminal binalarını gösteren Baykal, “Bakın uzaktaki binadan yürüyoruz. Taksiler bagajları alıyordu ama alabiliyorlardı. yolcuyu almıyorlar müşteriyi yandaki güvenlik kapısına kadar yürütüyorlar bu ne rezalet nerden bu deyince hocam bu Denizli Belediyesinin emri diyorlar siz böylesini gördünüz mü ?” dedim.

“BÖYLE BİR TUTUKLAMAYI DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE GÖRMEDİM”

“Biri bana bunu anlatsın” sözleriyle Baykal, “Bakın halimize, Denizli’ye üç kadın indi. Tiyatro oyunumuz var. İleride gördüğünüz ışıklardan 1,5 kilometre yürüyorsunuz, buradan… Taksi ilerliyor. ve valizimizi aldık.Yürüyürüyoruz.Böylesini nerede gördük?Yani dünyanın hiçbir yerinde hayatımda böyle bir küfür görmedim.” dedi.

“BU tiksinti nedir?”

Sanatçı, ‘Böyle rezillik görmedim’ başlıklı paylaşımına şu notu düştü:

“İstanbul’dan Denizli havalimanına iniyorsunuz… Orada taksiler bekliyor. Taksiyle anlaşıyorsunuz. Sağdan ineceksiniz taksici ‘binemezsiniz bagajınızı ben alayım siz yürüyün’ diyor. güvenlik kapısına gel seni güvenlikten alırım’… Dünyanın neresinde böyle bir durum var…yoksa bilmiyorum.Nedir bu rezalet diye soruyorum,aldığım cevap: : Melek hanım bizimle ilgili bir durum değil yani güvenlik… Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Denizli Belediyesi’nin uyguladığı bir durum maalesef 2 yıldır durum bunu söylüyor… Nitekim ben de. kafam karıştı, kızgınım ve üzgünüm Vatandaş Durum içler acısı… Vatandaş her zamanki gibi cezalandırılıyor…”

bunyanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu