Haber

Pençe-Kilit Harekatı’nda bir asker daha şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale’nin şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, dün Bölücü terör örgütünün Pençe Kilit Harekatı bölgesinde açtığı taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale’nin müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Bölgede operasyonların devam ettiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar, kahramanlarımıza acil şifalar diliyoruz. yaralanan ve tedavisi devam eden yoldaşlarımız.”

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ile Uzman Çavuş Kemal Özek şehit oldu, yaralanan 3 asker, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ve Piyadeler hastaneye kaldırıldı. Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ, hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu. olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu