Haber

Karısı, imam kocasını başka bir kadınla çıplak bastı; İfadesinde yaşananları tüm detaylarıyla anlattı.

Karabük’ün Sipahiler köyü camisinde 3 yıldır imamlık yapan Yusuf Ziya S. hakkında bomba tezi ortaya atıldı. İmam olan eşinin uzun süredir camiye gitmediğinden şüphelenen 23 yaşındaki eşi, 10 Kasım 2022 günü saat 17.30 sıralarında camiye gitti. Bir çocuk annesi, bir odada bir bayan gördü. kocasıyla birlikte yarı çıplak halde mescide girdi.

“TV SESİ SESSİZ, GERİ DÖNÜŞ SESLERİ”

AS jandarmasından yapılan açıklamada; “Eşim Yusuf Ziya S.’nin imam olduğu camiye uzun süre namaz saatleri dışında gitmemesi ve hemen hemen her geceyi camide geçirmesi üzerine şüphelenmeye başladım. 10 Kasım’da camiye gittim. Dışarıdan caminin ikinci katına girdim, içeriden televizyon sesi duydum, camlar gazetelerle kaplıydı, cemaat az olduğu için odanın kışın namaz kılma yeri olduğunu tespit ettim, kapıyı çaldım. Kapıyı girmek için kimse açmıyor.Televizyonun sesi kesildi içeriden sesler toplanıyor.Pencerelere yapıştırılmış gazetelerin ortasından bakmaya çalıştım.’Kapıyı açmazsan ben açarım. Kıracağım, ‘Sana zarar vermeyeceğim’ diye bağırdım.

“KADIN ÇIKARMAK İÇİN KAPIYI AÇMADI”

Sözcü’nün haberine göre, aldatıldığını öğrenen kadının ifadesindeki cümleler şöyle devam etti: “Kapı açılmayınca yerdeki boya kutusunu kapıya fırlattım. Boyalar etrafa saçıldı ama cam ya da kapı zarar görmemiş daha sonra eşim imam Yusuf Ziya S. yanıma geldi ‘İçeride kadın olduğunu biliyorum. ‘Kapıyı aç’ dedim. Eşim ‘Kapıyı aç’ dedi. Rümeysa.’ Annem tartışmamızı görünce ne olduğunu sordu ‘Anne kız geldi’ dedim ve annem çocukla yanıma geldi.Annem Rümeysa isimli bir hanıma ‘Aç kapıyı açmazsın’ dedi. Benim tarafımdan zarar görmek. Sadece konuşmak istiyorum.’

“Annemi susturmak için eliyle ağzını kapatmaya çalıştı”

Eşim içerideki hanıma hitaben ‘Rümeysa giy, kapıyı aç’ dedi. Bu sırada bizi kapıdan uzaklaştırmaya çalışıyordu. Hanım kapıyı açmayınca annem camiden çıkıp köy halkına olanları duyurmak için bağırmaya başladı. Yusuf Ziya S., annemin bağırmasını engellemek ve kimsenin duymaması için eliyle başını yere vurup diğer eliyle ağzını kapatmaya başladı. Anneme hep bırakmasını söyledim. Bu sırada Rümeysa isimli bir hanım odanın kapısını açarak bizi bu odaya zorla soktu. Olaylar yaşanırken camiye gelen kişiler namaz vakti olduğu için müdahale etmek istedi.

“Bir kadına tokat attığımda eşim beni yere fırlattı”

Odaya girdiğimizde açgözlüydüm ve sınırdan geldiğim için hanıma birkaç kez tokat attım. Tokatlandığımı gören eşim nasıl yaptı bilmiyorum ama gerçekler beni yere serdi. Tekrar ayağa kalktım ve doğruca kıza yöneldim. Annem beni fırlattığını görünce eşimi durdurmak için harekete geçti ve annem çocuğumun üzerine düşecekken annemi odaya fırlattı. Odada yemek ve içmek için yataklar, her türlü mutfak malzemesi ve kişisel bakım malzemeleri olduğunu gördüm. Çevremizde bu durumu konuşmaya çalıştığımızda anlaşamadık ve yeniden tartışma çıktı. Bu sırada annem bağırarak dışarı çıkmaya çalıştı ama eşim engellemeye çalıştı. Annem dışarı çıktı ama annemle eşim arasında yine tartışma çıktı. ‘İntihar edeceğim’ diye bağırdım ve hiç aksatmadan evime gitmeye başladım. O sırada ambulans geldi ve jandarma grubunun gelmesini burada bekledik. Jandarma ekiplerine odanın fotoğrafını çekmelerini söyledim ama jandarma ekipleri odanın fotoğrafını çekmedi. Yusuf Ziya S.’den müşteki ve davacıyım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu