Haber

İYİ Parti Bursa: Bursa’yı en az 6-7 milletvekili ile temsil edeceğiz

BURSA (İGFA) –İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı “Odak Nokta” programında canlı yayında soruları yanıtlıyor.

Siyasetin dilinin katılaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dr. Hasanoğlu, iktidardan ayrıldıklarını anlayınca ödülleri yükseltmeye başladıklarını söyledi. Bu sert dilin 14 Mayıs akşamı sona ereceğini, 15 Mayıs sabahı ise güneşin çok farklı bir şekilde doğacağını kaydetti.

“BURSA’DAN EN AZ 6-7 MEPLE BURSA’YI KUCAKLAYACAĞIZ”

“Bursa’da birinci bölgede mutlaka birinci taraf olacağız” diyen Hasanoğlu, “İkinci bölgede de yine kafa kafaya mücadele edeceğiz ama biraz daha dengeli olacak gibi. Bursa’yı TBMM’de en az üç, en fazla temsilci ile kucaklayacağız. Toplamda en az 6-7 milletvekili ile Bursa’yı temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Kişisel hırslara dayalı bir seçim dönemi olmadığının altını çizen Önder Hasanoğlu, seçimin değerine dikkat çekti.

Kendi iradeleriyle sandığa gitmelerini isteyen Önder Hasanoğlu, “Gençlerimizin kendilerinin olacak projelerle yeniden sahiplenilmesi için İYİ Parti’yi ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kendilerine destek vermeye çağırıyorum. umut.”

guce-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu