Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Cesur polis emir bekliyor” sözlerine Bakan Soylu’dan yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 18 yaşında nikah masasına oturduğu kızı için milletvekilleriyle birlikte TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. 6 ve cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Bakanlık önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici bir davette bulundu.

“Yiğit polisimiz emir bekliyor”

Kılıçdaroğlu, “Günlerdir kendimize gelemedik. 6 yaşındaki bebek sistematik olarak tecavüze uğradı. Oğlumuz hala süt kokuyordu. Aile Bakanı konuyu 2 yıldır bildiklerini itiraf etti. Adalet Bakanlığı düzenlemeyi gördüğü halde operasyon talimatı vermediğini anlıyoruz. Bu devlet ayağa kalksın. Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor.”

BAKAN SOYLU’DAN ÇOK AĞIR SÖZLERLE CEVAP

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sert yanıt aldı. Kılıçdaroğlu için “Bukalemun” tabirini kullanan Bakan Soylu, “Her fırsatta Türk Polisine hakaret et, Türk Polisine tüm devlet güvenlik güçlerine iftira at, şehit katilleri, FETÖ ve HDPKK ile aynı safta yer al. Merak etmeyin Kılıçdaroğlu, “Türk Polisi, katilleri, devlet ve millet düşmanlarını, terörist ve münafıklarla el ele verenleri çok iyi biliyor” dedi.

İşte Bakan Soylu’nun paylaşımı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu