Haber

Cem Garipoğlu Tarafından Öldürülen Münevver Karabulut’un Kan Ağlatan Otopsi Raporu!

Okurken içinizi ürpertecek bir konuya değineceğiz: Münevver Karabulut Cinayeti! Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un otopsi raporu yürek burkan.

NOT: BU İÇERİK RAHATSIZ EDİCİ ÖĞELER İÇERMEKTEDİR!

Münevver Karabulut, küçük yaşta hayattan kopmuş bir delikanlıdır. Türkiye’nin gündemine oturan bu trajik olay toplumun hafızasında derin izler bırakmıştır.

Hayatının baharında eski sevgilisinin acımasızlığına maruz kalan Münevver’in hayatı maalesef acımasızca sonlanmıştır.

Münevver Karabulut ismi artık sadece bir isim olmaktan çıkmış, adalet arayışının simgesi olmuştur.

3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver, 17 yaşında bir lise öğrencisiydi. Genç kızın cesedi, çöp toplayıcı tarafından çöp konteynırında parçalanmış halde bulundu.

Hayatını kaybeden Münevver’in cansız bedeni inceleme için adli tıp morguna kaldırıldı.

Araştırmanın sonucu kanın donmasıydı. Münevver Karabulut’un 13’ü başında olmak üzere 29 kesik olduğunun, başının yaşarken vücudundan ayrıldığının, vücudunda ve kıyafetlerinde birden fazla erkeğin salya ve menisinin bulunması yüreklerimizi dağladı.

İşte Münevver Karubulut’un otopsi raporu:

”Birden Çok Adam

İstanbul Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi tarafından hazırlanan ve cinayet soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz’a gönderilen raporda, Münevver’in boynunun bıçak hizasından aldığı üç ölümcül bıçak darbesi sonucu kesildiği kaydedildi. sol köprücük kemiği. Raporda, Münevver’in ağzında, boynunda ve göğsünde bulunan 3 ‘swab’da (pamuklu çubukla alınan örnekler) birden fazla erkekten tükürük örneği tespit edildiği belirtildi.

Raporda, Münevver Karabulut’un kopan başı ve vücudunda yapılan incelemeler farklı ele alındı.

Bıçak ve testere kullanılarak kesildiği belirlenen aydının başında yapılan incelemede sol kaşında yaygın ekimoz (morluk), kenarlarında 0,5 cm ile 0,8 cm arasında değişen 3 adet ekimozlu kesik tespit edildi. alnın ortasında cm tespit edilmiştir. Genç kızın sol köprücük kemiğinde 3, boyun bölgesinde 2 olmak üzere toplam 5 bıçak yarası bulundu. Vücudun iç muayenesi, köprücük kemiğine yakın üç darbenin sol akciğerde yaralanmaya neden olduğunu ortaya çıkardı.

Alkol Bulunamadı

Münevver’in sağ elinin 3. parmağı ile sol elinin 2. parmağının eklem kökünde ve her iki bileğinin üst kısmında kesikler var. Yine sol kol ön iç ve dış yanlarda 3 ve 4 cm’lik iki kesik tespit edildi. Kanında ve midesinde alkol veya uyuşturucu madde bulunmadığı belirlenen Münevver’in vücudunda sperm tespit edilemedi. Ancak külotunda bir yerde, boxer iç çamaşırında ise 3 yerde kanlı sperm tespit edildi.

Cinayet Acımasız Bir Duyguyla İşlendi

İstanbul Adlı Eski Morg Tıp Anabilim Dalı Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi. Dr. Gürsel Çetin’in sağlık raporuyla ilgili yorumları şöyle:

(Raporda deri ve kas dokusunda çekilme belirtileri ve boyun kesisinde iskelet kası dokusunda taze kanama ve deriden yağ gelmesi ile ilgili yorum):

Münevver şimdi yaşarken kafasını gövdesinden ayırmışlar. Bu değerlidir çünkü parçalama genellikle vücudu küçültmek için kullanılır. Burada kıyamet için yapılmış. Genç kızın boğazının artık yaşarken kesildiğini, kesi yeri uzunluğundan alınan örnek sonucunda yağ ve kas dokusunda taze kanama tespit edildiğini anlıyoruz. Bu da cinayetin vahşi bir hisle işlendiğini gösteriyor.

El Yaraları

(Rapordaki karnın ön tarafında, göbek altından geçen ve yatay olarak aşağı doğru uzanan, cilt ve cilt altı yağ dokusunu içeren, parşömenli, en küçüğü 20 cm, en büyüğü 25 cm uzunluğunda, 4’e bölünmüş rapordaki yarayı açıklayınız. çizgiler:

Bu cinayette en dikkat çeken şey, münevverin karnında 20-25 santimetrelik 4 paralel kesiğin oluşturulmasıdır. Bunun için de genç kızın sabit tutulması gerekiyor. Ya elleri bağlı olmalı ya da birileri tarafından tutulmalı. Çünkü sırtüstü yerde yatan bir kişinin karnından düz bir şekilde kesmek çok zordur. Bu da genç kızın işkence gördüğünü gösteriyor.

(Raporda Münevver’e ait mor renkli külotlar ile boxer külotlar üzerindeki leke örneklerinde kanla birlikte sperm tespitine ilişkin açıklama):

Sperm örneklerinin genç kızın hem külotundan hem de boxerından alındığı bilgisi var ve rapora göre bunların tıpkı Y’de DNA tiplemesi sonuçları gibi birebir DNA yapısına sahip bireylerle ilişkili olduğu bilgisi var. soyağacından erkek bireylerde bire bir özellik gösteren kromozom. Bu durum birden fazla kişinin varlığına ve aynı aileden olabileceklerine dikkat çekmektedir. Bu kesin olmamakla birlikte DNA sonuçlarına göre ortaya çıkacaktır.

Yere?

(Vücut ve kafadaki kan lekeleri ve sırttaki toprak birbirinden ayrılmış olarak yorumlayınız):

Cesedin kirli olması, ‘öldürülürken toprağa mı gömüldü?’ şüphe uyandırır.

Kitle Cinayeti

(Raporda düz kenarlı yaralar, bir dar açılı, bir geniş açılı delici alet ve birden fazla çentik ile ilgili yorum yapın):

İlk bakışta bıçak ve testere kullanılmış gibi görünse de çok sayıdaki kesik benzer bıçakların da kullanılmış olabileceğine işaret ediyor.

Adli tıp raporuna göre aydın hamile değil. Genç kız bakiredir.

Cinayetin vahşeti, kolay bir aşk cinayeti olmadığını gösteriyor. Bu ritüel bir cinayete benziyor.

Yapanlar Psikopat ve Nefret Dolu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Hancı, raporun psikopat kişiler tarafından işlendiğini ortaya koyduğunu söyledi. prof. Hancı’nın çarpıcı açıklamaları şöyle:

Kafaya vurmak

Bu cinayet acımasız ve sadistçedir. Bunu genç kızın canlı iken boğazının kesilmesinden anlıyoruz. Kafa derisinde kenarlarında morluklar bulunan 13 kesik yarasının varlığından genç kızın boynuna önce bıçak, sonra bir tarafı sert yüzeyli balta ile defalarca vurulduğunu anlıyoruz. Gözlerindeki morluklar onun azap içinde olduğunu gösteriyor. Başındaki morluklar yine azap delilidir. Künt bir aletle vuruldu. Morluk sadece kişi hayattayken ortaya çıkar.

Kafa derisi

İkincisi, vücut anatomisini bilmiyorsanız boyun kesmek çok zordur. Cinayeti işleyenler bunun için çok çalıştı. Bir anda kesemezler. Bunu boynundaki düzenli kesiklerden anlıyoruz. Uzunluğunda çok fazla bıçak izi var. Çok meşguller. Son olarak testere benzeri bir kesici kullanıldı. Boynu hem bıçaklanmış hem de kesilmişti. Yemek borusu, trakea, boyun omurları kesildi ve dikenler kesildi. Bu cinayetin nefret, şiddet ve vahşetle işlendiğini göstermektedir. Kafa derisini bile kesmeye çalıştılar. Ancak bunu balta, kılıç, kılıç ya da kılıç gibi bir aletle yapabilir. Yine yapılan vücut muayenesinden sağ ve sol köprücük kemiği üzerinden bıçaklandığı, akciğerlerindeki kesiklerin 10 santimetreye kadar girdiği anlaşıldı.

3’e böleceklerdi

En çarpıcı örneklerden biri de karnındaki 4 paralel 20-25 cm’lik kesiklerdir. Bu da genç kızın öldürülmesinin ardından cesedi ayaklarından ayırmaya çalıştıklarının kanıtı. ‘Parşömen kesiği’, bunların genç kız öldükten sonra yapıldığını gösteriyor. Genç kızın vücudunu üçe ayıracaklardı ama ellerinde kesikler kaldı.

direndi

Genç kızın el ve kollarındaki yaralar ve kesik izleri kendini savunduğunu gösteriyor. Bıçağı tutmaya bile çalıştı. Kendini bıçak yaralarından kurtarmak için mücadele etti. Elindeki izler aynı anda saldırganlarla karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

sadistçe

Tecavüz yok ama zevk. Bu cinayeti işleyenler sadistçe zevk aldılar. Bunun kanıtı olan sperm örnekleri. Şiddetten zevk alınmaya çalışıldı. Cinsel saldırı var.

Bu sadist bir cinayettir. Bu cinayeti birden fazla kişi işledi ve birden fazla kesici alet kullanıldı. Cinayet işleyenlerin azaptan zevk aldıklarını görüyoruz. Bu tür olaylara ‘psikopatolojik’, yani psikopatik denir. Bu tip kişilik bozukluğunda kişi sadist unsurlar içerir. Karşısındakine sadistçe eziyet ederken bir yandan da bundan zevk alıyor. Sperm sahibi olmak da vahşi doğada işlenen cinayetten zevk almanın bir kanıtıdır.’

Boğazlarımız düğümlendi, açılamayacak gibi, yazacak bir şey bulamadık…

Seni unutmayacağız Münevver…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu